![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Deci, pana la urma cat e ceasul? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ziua buna!
Szi, ceasul e cu o ora mai putin decit era ieri la oras asta. S-a dat cu o ora inapoi. Ex: daca dupa ora noua, acum este ora 1, in urma cu 24 de ore fizice, ceasul ne arata ora 2. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am muscat-o azi-noapte. M-am uitat la ceas pe la ora 3, imi faceam eu treburile in continuare, ma uit iar dupa o vreme si vad doar 3 si un sfert. Si-mi zic in sinea mea: "Da` numa` o douaj`de minute sa fi trecut?" Dupa aia mi-a dat seama ca s-a schimbat ora si ca trecusera 8 ora si douaj` de minute! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am ajuns acasa la ora 6 jumate dupa ora noua, 7 jumate dupa cea veche. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am terminat de spalat pe jos, mai am de sters prafu', si ma apuc de mancare.
Di, tu la 3 noaptea muncesti? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
S-a intmplat acu, nu se intimpla in fiecare zi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De miine imi reintru in program. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum e o chestie ca nu am fost stresata, desi motive ar fi existat. Insa nu m-am stresat. Am rezolvat problema si gata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bravo tie! E bine ca reusesti sa nu te mai stresezi asa de usor!
Eu am terminat curatenia, mai am aragazul, dar pe ala il fac dupa ce fac mancare. Si acusica ma duc sa fac mancare. Am spalat 2 masini de azi dimineata si mai am pregatite 3. nu am unde ssa le intind (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Hai ca fug (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Di, ce face Ara? Azi o sa va mai pun si eu vreo 3 poze cu Rona (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Albi, saru` mina de intrebare. E mai bine, nu mai tuseste, insa nici nu iese fara hainuta! In schimb ii mai curg mucisorii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si parca a inceput iar sa ii cada cam mult par, insa...e si foarte cald in casa!
Rona ta ce face? Chiar sa ne mai pui poze, te rog! Szi, la ce sala mergi? Si cit costa abonamentul ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Merg la Gin-gin. E 90 ron abonamentul. Ma bag in pat, ca ma simt ca o gaina calcata de masina.
|
|
|
![]()
|
|
Am facut mancare. Si dupa ce am facut mancare m-am dus la market sa imi iau cornuri si bere. Si am dat la o terasa peste draga mea colega si inca un coleg, cu care vorbisem azi dimineata ca ne gasim in seara asta! M-au invitat sa stau la masa. Da' daca vroiati sa ies cu voi, oare nu dadeati un tel. Cica sa-ti pese de cei din jur. De ce? Cand pe ei ii doare in cur de tine? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Albi, urat din partea lor (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .Probabil nu se asteptau sa te intalneasca.
|
|
|
![]()
|
|
Sau poate aveau ceva de discutat intre ei... Urit era daca nici nu o invitau sa stea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:09 PM |
|