![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Io m-am trezit zombie azi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata.
Ma trezii si eu si mancai. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna ziua fete dragi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Care mai e viata voastra?
Vineri e ziua lu Teo jr. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma gandesc la cadou si tort (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si la petrecere (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce dragut!!! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Ce te gandesti sa-i iei? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! M-am trezit, am bagat o cafeluta, m-am intins, i-am injurat pe aia de la etajul doi care dau cu ciocanele de vreo 3 luni si mi-am carat cadavru` la munci!
Teo, sa-ti traiasca junioara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sa traiasca, sa-nfloreasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Nu stiu ce sa-i iau cadou (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Are tone de jucarii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sunt constienta ca va primi inca o gramada si anul asta. Vreau sa-i cumpar vreo doua bluzite si o fustita, insa ma mai gandesc. Vreau sa se bucure de cadoul de la noi, parintii ei. Am zis ca nu mai las pe ultima suta, insa se pare ca exact asa am facut. Merit o bataie (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pana una alta i-am facut comanda pentru tort pentru petrecerea de la gradi. Comanda ferma de tort cu ciocolata. Nu-i place frisca de nici o culoare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pentru petrecerea de acasa ii fac eu ceva bun. Lasa ca va arat (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ea ce isi doreste? Hainutele ii plac, se vede asta, in plus la cum creste de repede, sint convinsa ca esti obligata sa faci cumparaturi foarte des... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ceea ce nu prea e fain pentru buzunar... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cumpara-i o bijuterie de aur, cercelusi si lantisor cu pandantiv asortat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am vazut la Swarovski figurine foarte dragute.
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca e prera mica si are toate sansele sa il piarda. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu tot la o bijuterie ceva m-as gandi. Pana la urma e domnisoara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am ajuns acasa, am facu aprovizionarea de la Real, azi imi fac paste cu gorgonzola si somon fume (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 05:17 AM |
|