![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa stii ca am tot vazut la copii bijuterii si aveau grija de ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. M-am trezit cu o durere de cap. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Bijuterii are si Teo, insa nu de aur (in afara de cercelusii care-i poarta). Cu margelute, cu fundite, cu bilute... Nu ma aventurez sa-i cumpar bijuterii scumpe pentru ca le poate rupe sau pierde foarte usor. Si apoi, drept sa spun, mi se pare de prost gust sa dai copilului bijuterii scumpe la o varsta atat de mica. Eu am avut primul inelus de aur la 14 ani. Sunt destul de scumpe (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Avem un vecin care are un baietel de 3 ani. Si are baietelul asta un lant gros de aur la gat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si e si innodat pentru ca-i este lung. Il are la gat tot timpul: la gradi, afara la joaca, cand doarme... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cred ca ati inteles cat sunt de impotriva, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In privinta cadoului, cred ca raman la obiecte de imbracaminte anul acesta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Citi ani face Teo Jr?
Cercei am avut tot timpul, bratara si inelul la 17 ani au venit. Oricum eram atrasa de chestii colorate, nu de aur. Cel putin pina pe la 18 ani, asa a fost. Pina dupa ce am pierdut bratara! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Nici pe mine nu ma incinta bijuteriile de aur la copii mici pentru ca in afara de faptul ca le pot pierde foarte usor, un lant , o bratara ii pot transforma in tinte pentru hoti. Si aia nu sint pasnici intotdeauna... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am pierdut o gramada de bijuterii de aur cand eram mica... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Si nu numai... Nici nu-mi mai vine sa-mi cumpar aur, ca dupa argint nu sufar atata cand il pierd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by bookaholic: Oct 27 2009, 01:07 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fabuloasa varsta de 5 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am niste draci cat casa: acum trei luni am primit un formular prin posta de la www.worldcompanydirectory.com, ca sa inregistrez firma pe site-ul lor. Scria mare bolduit: free of charge. No, daca-i gratis, cu placere! Si in septembrie primesc factura de 980 euro si pe deasupra scria ca m-am inregistrat pe 3 ani, in fiecare an 980 euro (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am mai citit odata formularul cu pricina si intr-adevar, undeva jos, scris ilizibil, de citeai cu lupa chestia asta cu pretul. Le-am scris mail ca eu am crezut ca e gratis si ca sa rezilieze cotnractul si sa anuleze factura ca la pretul asta nu ma intereseaza. Am trimis si fax. Nu au raspuns. Azi primesc iar reminder si ca daca nu platesc se mai adauga penalizari de 100 euro.
Am sunat, am dat peste o tuta de centralista care mi-a zis sa trimit mail. Am trimis, am facut si o notificare scrisa impreuna cu jurista si am trimis-o prin posta. Dupa aia am mai sunat o data: alta centralista, ca sunt toate liniile ocupate si ca nu poate sa-mi faca legatura si sa trimit mail. M-am ratiot la ea ca am mai trimis 10 mailuri si ca vreau sa vorbesc neaparat cu cineva. Cica-i pare rau, dar in dupa amiaza asta nu mai am cu cine vorbi, ca poate doar sa preia mesaj. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Dupa aia am cautat pe site-ul cu pricina alte companii romanesti care s-au inscris. Am sunat la vreo trei si toate au zis ca au patit ca mine si ca nu au de gand sa plateasca nimic, ca aia sunt niste tepari nenorociti. Acum, problema mea e: ce pot sa faca aia daca eu nu platesc? in acelasi timp, nu vreau sa platesc nimic pana nu catadicseste careva sa vorbeasca cu mine. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Au proprietarul ascuns la domeniu. Dar nu inteleg cum de te-ai lasat fraierita sa te inscrii intr-un site ca ai primit material publictar prin Posta... Macar daca iti trimeteau si ei un spam decent... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dar... servicii web promovate prin posta?!
Te pupa-n fund, aia iti fac. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Domeniul e inregistrat doar pe un an, asa ca iti dai seama. Don`t worry, nu te mai stresa, ca nu ai de ce. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Szi, ce aiurea! (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Si mama a primit factura si somatie de la o firma de net si noi nu am avut niciodata contract cu ei. Mai ales ca la noi toate-s pe numele tatalui. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
This post has been edited by Pink Lemonade: Oct 27 2009, 04:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Ce face disperarea din oameni...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:44 AM |
|