![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Craiovencele, mergem la karaoke diseara? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce tare! Eu am fost saptamana trecuta, a fost show! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
As merge insa deseara am program de mers cu Ara la doctor, o reapucat-o tusea si face si greva foamei! De-mi vine sa mor!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai si karaoke nu e dupa 9-10 seara? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Atunci te duci la doctor?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fides, asa zic si eu, ca e mai tarziu karaoke, le poti face pe amandoua.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, insa dupa o zi de munca si mers la doctor cu aia mica plus alergatul dupa medicamentele ei, ca e lege, dupa ce mergem la doctor merg sa ii iau medicamente, nu prea mai imi arde nici de apa rece... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Iar in timpul saptaminii mi-i cam greu sa ies.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu n-am fost niciodata la karaoke, desi multi prieteni mi-au zis ca se duc si cred ca e distractiv. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Pe mine sa nu ma luati la socoteala, azi nu pot pentru ca e ziua lui boyfriend. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Noi, fetele care participam la petrecea burlacitelor, am rezervare intr.un club, in seara de haloween, unde va fi karaoke, concert Jukebox(o sa iti spun cum a fost Sz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )Si diverse concursuri maruntele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca o sa fie tare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Book, sa iti traiasca boyfriendul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:56 AM |
|