![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, Book, la multi ani prietenului. Eu dupa ce am citit Jukebox nu am mai vazut nimic altceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Mersi fetelor.
I-a placut parfumul pe care i l-am luat. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce i-ai luat in final ?!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Paco Rabanne- Ultraviolet
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu cum miroase, insa daca ti-o placut tie, cred ca mi-ar placea si mie (si eu sint tot cu parfumurile in genul alora de iti plac tie).
|
|
|
![]()
|
|
Am vazut. Si el a zis ca ii plac dulcege, si se pare ca l-am nimerit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si i-am mai luat si-un aftershave, nu stiu cat o sa-l foloseasca.
Dupa ce vreme buna nu am patit-o, aseara m-a apucat sughitatul. Azi dimineata iar. Si acum din nou. Nu stiu ce am, foarte ciudat. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Eu ma uit la meci, e 3-0 pentru Craiova. This post has been edited by bookaholic: Oct 28 2009, 08:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Bea apa fara respiri pentru sughit. Am vazut ca al-albastrii bat Iasiul de numa-numa...
|
|
|
![]()
|
|
Da, beau apa cu capu-n jos de obicei si merge, dar acum n-a prea mers.
Ar fi mai bine sa bata-n campionat Craiova, nu in cupa! (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bine macar ca bate pe cineva, acuma mai conteaza pe cine?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Asa e, sa zicem mersi, ca cine stie cand mai vedem o victorie. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:57 PM |
|