![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Am un lipom. De fapt 2 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu am chef de nimic, si nici nu prea am ce face la munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
De ce sa-i dau eu de lucru? sa-si ia si sa-si faca singura (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Acum de exmplu iar intarzie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , dar e ceva obisnuit la ea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Vine sefa la birou. Voi credeti ca o sa-i spuna ceva? Eu nu cred (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ma reapuc de Monti, v-am spus? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multa bafta si vointa, Teo!
Albi, lasa ca nici eu nu am chef. Vroiam sa va spun ca am ajuns la birou si am aflat ca mi s-a schimbat seful. Iar!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa revin cu detalii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Eu am dormit ieri de la 8 la 9 si dupa aia de la 2 pina dimineata. Ma simt inca putin obosita, insa incomparabil cu ieri...
Pinku`, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) stai linistita. Saru` mina! Teo, parerea mea este ca e ceva foarte dubios la mijloc. Care pute de la distanta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Albi, (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) le scoti sau le lasi? Szi, asta e ca sa nu te plictisesti... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Azi e miercuri sau mi se pare mie?! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da, e miercuri si maine e joi toata ziua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Damn! Nu putea sa fie vineri astazi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_6066.jpg)
(IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_6067.jpg) Iote asta am. Am programare pe 30 la dermatolog. Banuiesc eu asa ca o sa le scoata... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Auzi, esti sigura ca e lipom? Cum e la pipait?
|
|
|
![]()
|
|
Nu, nu suns sigura. Da imi place cum suna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E tare. Medicul meu de familie, care e chirurg, a zis ca nu a mai vazut. Sunt crescute in piele. Nu sunt sub piele, nici pe. Pielea se misca cu tot cu bilutele mele. Orice ar fi, prefer sa scap de ele din timp. Pentru ca sunt pe articulatie, si nu as vrea sa creasca si imi apese pe vreun nerv, tendon vreo prostie pe acolo sa mi se strice mana (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu prea pare lipom. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nici la cum arata, nici la cum o descrii...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 08:14 AM |
|