![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Acusi am venit si eu. Am schimbat vreo 4 cluburi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tu degeaba te vaiti, vezi?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si noi am fost in 2. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fete plimbarete! Bravo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Ladies, v-am pupat, ma duc la cumparaturi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Spor la cumparaturi!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Foarte rau! Szii, ghici unde am fost, in Jukebox (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu au cantat ei, o alta trupa live, foarte misto. A venit lumea si costumata de Halloween, am vazut de la dracula, travestiti, vrajitoare, o femeie cu sani de plastic pe deasupa hainelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu te-ai vazut cu Albi? Ca si ea tot acolo a zis ca merge (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiam ca nu vor canta cei de la Jukebox, au fost in alta parte ieri. Am ajuns si eu de la Bucuresti si sunt franta. fac o baie si ma bag in pat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ah, ai dreptate, acum am constientizat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noah, poate ne-am intalnit doar involuntar.
Si tu ce ai facut la Buc.? Nu ai spus, puneam de o intalnire si cu Pink (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu aveam timp sa ne vedem. M-am vazut cu o prietena pe care nu o mai vazusem de o vreme buna si am petrecut cateva ore cu ea si cu prietenul ei. Ar fi fost aiurea sa le spun ca eu plec in oras sa ma vad si cu altcineva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Neata. Ce frig s-a facut! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saltare. Chiar ca e frig. :| (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Eu stau cu oiseau in fundul patului, fiecare si lapul ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cool ah? Petrecerea a fost mai mult decat tare! Matoleala matoleala, urcat miresica pe scena, cantat la multi ani, pus voal cu una bucata penis in frunte. Am stat pana la 4 dimineata! Nu am mai facut aste de cand eram mica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cindy, pai nu ai vazut o sleahta de femei imbracate toate la fel? In negru mai exact? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Formatia care canta acolo mi-a placut foarte mult! Is super tari. Acum ma doare gatul de la dat din cap! Tre sa ma imbrac sa ma duc sa vad ce rezolv cu cardurile. Va pup, o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:44 PM |
|