![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Un voal cu penis in frunte?!?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi, pai nah si eu eram imbracata tot in negru, rochita. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu am remarcat-o doar pe tipa cu tzate de plastic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da canta misto trupa, eu o stiam si din alt club unde vin ei periodic. Pacat, as fi vrut sa te vad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Cindy: Nov 2 2009, 02:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doaaamne, ce de treaba am! Si fac fietili mieli?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Si eu am o gramada de treaba, da' n-am nici un chef (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Nu stiu cum sa fac sa ma mobilizez odata ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Aloo,nu-mi amintiti de treaba ,da!
Ca am o leneeeeeee,si nu o dau la nimeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Danati, eu asa ce mi-as mobiliza o plapuma peste mine... Ceva de speriat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tiana, tine-o bine sa nu se imperecheze, Doamne-feri!, cu a mea, ca iese naspet! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu mi-am luat forme de muffins si hartie din Real (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Diseara am treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da` nu ai pierdut vremea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca stiam ca te duci te rugam sa mai imi iei si mie niste forme, doua pungute, ca de-alea separate nu am. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Daca le faci pe alea cu cioco topita, pune vreo 4 linguri babane bine de faina si un praf de copt (jumate de lingurita) si minjeste bine hirtia cu ulei (sau unt, cum iti e mai usor) ca altfel nu ies. Oricum ai sa termini treaba in jumatate de ora. Cu tot cu coptul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
O tin in frau ,Fides,da`daca scapa nu garantez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Szi,harnicuta ,harnicuta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Le fac pe celelalte. Nu am fost eu personal la Real, a fost o colega, care s-a uitat la mine ca la OZN-uri cand i-am zis ce vreau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce chestie, sa gatesti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O tai si eu acasa, in sfirsit mi-am terminat treburile pe ziua de astazi!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 08:39 PM |
|