![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua ,fetelor !
Ce e pe aici?Epidemie? Eu inca nu tusesc,nu alea alea,dar la fii-mea la scoala sant cica doua cazuri de "gripa",a mea e acasa cu sinuzita! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Eu azi am umblat toata ziua! o groaza de treaba! Si acum astept un tel ca sa plec iar. Incerc sa vad cat mai multe persoane!
Va pup si o seara buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si reveniti-vaaaa!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua,pe unde bantuiti gagicileeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu prin bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mama,da`ce harnica esti!
Eu pe la birou,dar imi fac lista de cumparaturi si deseara intru si eu prin bucatarie. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu la munci, am creierii varzuiti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetele! Eu sunt cobza, nici o ameliorare, doar ca mi s-a uscat herpesul. In rest, nu am nici o pofta de nimic, desi azi e mare chef in firma.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Tiana, nu mai intrasi in bucatarie? (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif)
Fetelor, insanatosire grabnica! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Sara buna. Io ma uit pe hbo la un film cu Farrellu` care nu e cine stie ce, da`i buuuuuuuuuuun! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Colinu`, nu filmu` !
|
|
|
![]()
|
|
Book,io intrai dar am esit ca fierbe ciorba de burta ,si trebuia sa o las linistita!
Fides ,si io la hbo. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:13 AM |
|