![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mie nu-mi place de nici o culoare ciorba de burta, imi intoarce stomacul pe dos, chiar daca nu prea miroase... (IMG:style_emoticons/default/shutup28.gif) In schimb boyfriend moare dupa ciorba de burta cu palinca. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Azi imi luai crom, sper sa m-ajute sa dau jos cele 2-3 kg in plus si cei 8-9 cm de pe burtica! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai si ce face cromul?!
Si io tot ciorba de burta am halitara! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai... scrie ca ajuta la scaderea apetitului exagerat pentru dulciuri, controleaza eficient indicele ponderal, in sensul scaderii greutatii corporale, tine sub control depunerile de grasimi in tesuturi si are efect benefic asupra glicemiei si colesterolului din sange. Asa scrie pe el. (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma duc sa imi iau si eu... Sper sa ajute si la spalatul vaselor, ca altfel o sa fiu dezamagita! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eventual sa faca si patul si sa bage si rufele la spalat! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
...Numai daca le si calca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Hello,ce vreti voi se cheama sot!
|
|
|
![]()
|
|
Eu credeam ca menajera. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tiana, sotul tau face toate astea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Mai face,da`nu ziceti la nima,ca e prin spatele meu.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Menajera? A spus cieva cuvintul magic menajera?! Nu mai vorbiti de funie in casa spinzuratului! Tiana, la ce scoala e educat, sa trimit si eu lepra puturoasa ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:55 PM |
|