![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nici eu nu cred ca e lipom, dar nu stiu cum sa il numesc, si nici ce sa caut pe google. O sa vad la sfarsitul lunii, sper sa nu se mareasca prea tare...
Cancerul de piele cum se manifesta? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu se manifesta la tine. Acolo e de cele mai multe ori vorba de melanom.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aha, deci nu apar galme de obicei. Nu stiu, am intrebat si io..
Aflu io ce e, si pana atunci incerc sa nu ma lovesc prea des... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E bine ca incerci sa te protejezi. Sa vedem ce zice si doctorul. Nu-ti fa ginduri negre. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu-mi fac! Is in ordine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multam de grija (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa fie bine. Eu inclin mai mult sa cred ca e vorba de o veruca (neg) care e sub piele, nu pe ea (lucru care se poate intimpla).
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am avut 2 baietei iubiti care faceau cam ce descrie Albi. Unul dintre ei se operase de 2 ori si celalalt 1 data. Primul o facea in stanga pe abdomen si era ca o bila tare care se misca. Acolo se strangea la el grasime sau ceva de genul acesta. Celalalt a facut-o pe genunchi in gaura aia dinspre interior. Nu e grav dar nu arata bine.
|
|
|
![]()
|
|
Abia astept sa vina albi sa ne zica parerea doctorului.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si eu sunt curioasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma duc acasa.
Imi fac ceva bun de mancare conform (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:17 PM |
|