![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io-s la munci si mi-i somn de numa-numa...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie abioa acum mi-a venit curentul... Am stat "la lumanare" cateva ore.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte tare... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si pe-aici se intrerupe destul de des...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si la noi la fel, de cand ma stiu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am venit de la pensat. M-a certat tipa ca m-am ciumpavit singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum stau cu un pahar de vin si ma delectez pe net.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu mananc saganaki. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Azi fusei la notar, la bunici, la banca... Acum stau degeaba. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara fietiliiiii!!!
Am ajuns pe meleaguri italiene. Nu imi place (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asa de bine era acasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si maine la munca direct. mi.ar fi placut sa mai stau o zi acasa. Io nu inteleg ceva. De ce aplauda lumea in avion la aterizare? daca aterizarea a fost in regula, de ce aplauzi? E treaba lui sa aterizeze ca lumea. daca era cu probleme cum mi s.a intamplat odata, inteleg. Te bucuri ca esti in viata! Da asa? O sa pun cateva poze pe grup. Nu am prea multe, ca nu am avut timp sa fac. Pun doar asa de idee, si o sa pun mai multe cand le primesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miss ya!!! |
|
|
![]()
|
|
Si noua ne-ai lipsit. Nu stiu de ce s-or aplada... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Insa e foarte curios, drept ii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mooaaa, ma intreaba pe grup cand vreau sa incarc nush ce prostie, si nu reusesc sa ii zic no thanks. si nici sa ii zic sa nu ma mai intrebe, pentru ca apare in josul paginii, si nu se vede. Am reusit acum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am patit-o si eu... Mi-o scos peri albi porcaria aia de la yahoo! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:37 PM |
|