![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu trebuie sa fac acelasi lucru...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu cred ca fac niste snitele cu ou si faina de naut insa nu stiu ce sa pun pe langa.
Si fac si un tutoriat de make-up. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu mi-s acasa si ma doare spatele de nu mai pot... Si-am o stare de cacao ceva de speriat!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara. Am ajuns si eu acasa si sunt destul de mofluza. De azi am un nou sef, am fost si la sala si sper sa ma odihnesc in noaptea asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Pe 30 octombrie am programare la dermatolog, asa ca trebuie sa mai asteptam sa vedem ce zice. Di, am si io o rugaminte la tine. Azi muza s.a certat cu sefii la munca si a plecat. Cica l.au dat afara. Cei din tara i-au spus sa inchida contractul de munca cu acordul ambelor parti. Dar el nu vrea sa plece, a fost dat afara. Ce implica pentru angajator concedierea unei persoane? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
O zi de "kko" pentru mine,dar trecem peste! Albi,asteptam cu nerabdare noutatile de la doctor. Szi,nu e ok noul sef? La gatit eu azi am fost absenta,asta e ,o sa ma revansez fata de familie maine,azi la meniu "chestii din frigi" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Albi, imi pare rau, habar nu am n-am concediat pe nimeni pina acum in conditii de-astea... Cind o fost de plecat o fost chestii de comun acord... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Inchis cu acordul partilor e o chestie formala, asta o stiu ca am plecat eu de la ultimul meu serviciu asa, ca asa era situatia. Eu am dormit si dupa aia am tras o fuga pina la birou, deci is la munci. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie mi-a fost rau. Am mancat cam multi struguri si mancare deloc (de fapt doar 1 ciorba si mai pe seara 2 ficatei) si am facut o criza de stomac de am zis ca mor de durere. Acum m-a mai lasat dar inca ma doare de nu pot sta ca lumea in picioare.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Rusinica, Pink, ai mai multa grija ce mananci! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Fides, esti tot la lucru? |
|
|
![]()
|
|
Ar trebui dar nu am putut pune mancare in gura tot din cauza de stomac si am mancat fructe ca am zis ca-s mai usoare...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:57 PM |
|