![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour, Albi! Si fasi?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Muncesc! Am o stare de rahat asaa! Da trece ea!
Tu? Ara? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io tot stare de rahat, Ara cheleste...
|
|
|
![]()
|
|
Cum adica cheleste? E tanara! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Poveste lunga... Doctorita zice ca e o norocoasa ca o ajuns la mine. Are o afectiune a pielii luata de la muma-sa!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Aoleu, ce nasol! Nu se poate face nimic? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tot o vindecam si tot ii revine... De la infectia luata tot de la muma-sa la nastere are o imunitate mai mica si tot imi face toate bubele. La fel si soru-sa cu care tinem legatura. Stapina surorii ei zice ca nu stie ce ar fi facut daca nu ar fi avut bani. Adevarul e ca Aruta mea "inghite" parale caruta: mincare speciala, medicamente, sampon special, vitamine speciale, vizite la medic de tispe ori... Dar e un catel asa de bun si cuminte... are un caracter... e grozava!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu se poate face un vaccin ceva pentru imunitate? Cum e la oameni cu vaccinul ala de la Institutul Cantacuzino?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cat de multe lucruri. Nu am stiut ca si animalele iau vitamine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie mi-e un somn de numai pot. Si burtica tot nu mi-a trecut. De cand nu mai iau AC ma chinui in fiecare luna cu dureri groaznice. De la AC nu aveam dureri (sau daca aveam erau infime). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by Pink Lemonade: Nov 12 2009, 07:45 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:19 AM |
|