IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Reply to this topicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXII,, Discutii intre fete, muzica, de-ale noastre
Bia
post Nov 13 2009, 10:17 PM
Post #731

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

De uitat nu pot sa uit. Toti copii pe care ii vad imi aduc aminte de asta. Am vazut-o pe fata asta atat de luptatoare si eu am fost atat de copila...
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Nov 13 2009, 10:24 PM
Post #732

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Albi, la o curatatorie. Insa ai grija, nu le iau toate. Cica nu trebuie sa fie din bucati insa eu nu am vazut inca animale in forma de om cu blana pe ele... Daca o duci, verific-o inainte sa nu fie descusuta pe nicaieri, ca la curatat se poate face bucati. Sper sa fie ok haina mea miercuri cind trebuie sa o iau.

Pink, asa cum a spus si Book, toata lumea face greseli. Unii le considera greseli, altii binecuvintari. E greu sa judeci si nici nu e bine. Asa cum nu e bine sa te judeci nici tu. Esti inca un copil (la 17 ani erai inca si mai copil), draga mea draga... (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Nov 13 2009, 10:24 PM
Post #733

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Nici nu sugeram sa uiti, ci doar sa iti accepti greselile. Astfel de oameni, hotarati in situatii de genul asta sunt rari. Majoritatea suntem slabi, gresim, ne punem intrebari, nu stim cum ar fi mai bine, facem alegeri, uneori bune, alteori rele. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Important e cum ne comportam mai departe, trecutul nu mai poate fi influentat, dar viitorul da. Parerea mea...

This post has been edited by bookaholic: Nov 13 2009, 10:26 PM

+Quote Post
Bia
post Nov 13 2009, 10:26 PM
Post #734

make-up artist

As vrea sa se faca ceva pentru fetele aflate in situatia asta. Campanii multe probabil, nu stiu ce. Dar sa nu ajunga sa regrete. Cred ca daca ar fi sustinute moral (si nu speriate si batjocorite) n-ar ajunge ca mine...

+Quote Post
albinuza
post Nov 13 2009, 10:31 PM
Post #735

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu nu as considera asta o greseala, ci pur si simplu un episod din viata mea. Si daca la momentul ala asta ai simtit ca trebuie sa faci, sau asa ai facut pentru ca asa au vrut cei din jur, ia-o ca atare, si gandeste-te ce viata ai fi putut sa ii oferi copilului acum daca ar fi avut 5 ani, si ce viata ai fi avut tu! gandeste-te ca el nu stie ca nu l-ai vrut. Traieste-ti viata pe care o ai acum, si atunci cand va veni momentul, ii vei darui copilului tau si dragostea pe care i-ai fi daruit.o celuilalt!
Nu are rost sa iti faci ganduri negre! te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am plecat la nani gagici! Noapte buna!

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 13 2009, 10:36 PM
Post #736

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pink, imi pare rau pentru suferinta ta. Iti inteleg durerea, insa incearca sa te vizualizezi acum cu cun copil de 5 ani. In primul rand, incearca sa vizualizezi viata ta si mai ales viata lui cu tine, o mama si ea copil la randul ei. Nu i-ai fi putut oferi tot ce ar fi avut nevoie. Tu erai inca la scoala si probabil ar fi trebuit sa abandonezi. iar societatea noastra e foarte neintelegatoare, din pacate....

Pentru momentul respectiv ai luat cea mai inteleapta decizie. O sa mai ai copii si o sa le oferi lor dragostea pe care nu i-ai putut-o oferi acestui copil.

Sunt langa tine (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 13 2009, 10:40 PM
Post #737

make-up artist

Da, abia astept sa am copii... Sper sa ma pot revansa...

Multumesc pentru sustinere.

Eu ma vizualizez cu acel copilas, asta e problema. Deseori pic pe ganduri cum ar fi imbractat, incaltat, unde l-as duce... Sper sa pot sa fiu o mama buna.
Totusi as vrea sa o rog pe Diana sa ma ajute sa scriu un articol mai bun despre asta. Poate citesc celelalte fete aflate in aceasta situatie si schimba ceva in viata lor.

+Quote Post
Diana.
post Nov 13 2009, 10:48 PM
Post #738

Fondator eLady.ro

Pink, scrie tu tot ce ai pe suflet si daca e nevoie- repet, daca e nevoie- imi bag si eu degetele cu idei de ajutor, la nevoie.

+Quote Post
Bia
post Nov 13 2009, 10:54 PM
Post #739

make-up artist

Ok, multumesc. M-ar face sa ma simt mai bine stiind ca undeva cineva ar putea fi ajutat.

Ma bag in pat: maine si poimaine am de lucru la visul meu dimineata. Noapte buna!

+Quote Post
Diana.
post Nov 13 2009, 10:57 PM
Post #740

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Somn usor, Pink! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si vise dulci! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:50 AM