![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara... eu am faost un fel de spate feluri azi, nu ma intrebati ce am facut, ca m-am apucat de una si am ajuns la frect pereti si dulapuri... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum sint cu un ochi pa pirati si cu unul in cuptor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Di, harnicuta mai esti tu. Eu acum ma bag in pat pentru ca maine am de lucru. Nu prea e bine sa lucrez Duminica dar am promis, fir-ar!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata !!!
Ce mai faceti? Va pup pe toate si va imbratisez (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Mi-a fost dor de voi! Va doresc o dumunica placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Neata!
Oana ce mai faci? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Multumesc Tiana, binisor.
Invat pentru examene, nu mai stiu cum sa ma impart. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata!
Azi tre sa fac curat! Oana, ma bucur ca esti bine. Cum te-ai impartit pana acum, o sa o faci si de acum incolo. Toate stim ca poti! Copiii sunt bine? O duminica placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Alby, copiii sunt sanatosi, dar nu-i mai duc la cresa. Mi-e frica de gripa asta noua.
Ma cam necajesc atunci cand vreau sa invat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna. Oana, ma bucur ca esti bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu m-am intors de la ai mei cu...o migrena. ma bag in pat, poate trece. This post has been edited by Szimcsi: Nov 15 2009, 04:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Cine serveste cafeluta cu mine? (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) Szi , te pup si eu. This post has been edited by oana_82: Nov 16 2009, 09:23 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
Eu servesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ieri am avut o sedinta foto foarte misto. O sa pun making of pe youtube. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:46 AM |
|