![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
SI eu dorm ca valiza in gara dupa saptaman petrecuta in tara! Numai ca mi se intampla asta numai dimineata! Ca seara nu reusesc sa adorm neam. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Azi dim in fuga mi-am pus o maleta pe mine si ma strange de gat. Imi vine sa o smulg. Aaa o sa ma duc la un curs la Milano (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua!
Iar umblu de nu mai stiu de mine,dar macar e soare si placut! Albi ce fain,ce cursuri ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Programare numerica pentru laserele cu care lucrez. Ca nu pricep nik din partea de programare numerica, si au zis ei ca e bine sa ma trimita sa invat niste programare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Asta e de bine!
Inveti ceva care probabil te va ajuta in munca pe care o ai acum si probabil nu se va pune problema sa te trimita "la plimbare",nu? |
|
|
![]()
|
|
Da, invat ceva care probabil ma va ajuta sa imi gasesc mai usor de munca in alta parte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor! Mie mi-e foarte foarte rau. Cred ca am racit groaznic ca abia ma pot ridica din pat, imi vine sa vomit... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pink,sanatate !
Ai ajuns pe la doctor,sau l-ai sunat?Sa nu fie ceva gripa. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Valeu, pink, ai grija! Cheama doctorul acasa!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Maine dimineata ma duc la doctor. Daca nu ma simt in stare o sa il sun.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pink, multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:48 AM |
|