![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Pink, multa sanatate.
Seful meu e ok, insa ma deranjeaza modul in care am scapat de fostul sef. A incercat sa ma discrediteze si asta ma deranjeaza foarte tare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Neata!
Pink ,ai grija la mancare! Szi ,cum adica? Mie imi este un somnnnnnn,de ma intreb ce caut treaza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
I-a spus directorului general, care e seful meu actual ca nu imi fac treaba, ca ma fofilez, ca ce fac fac gresit si tot felul... Noroc ca seful ma stie si pe mine si pe el, asa ca nu s-a intamplat nimic rau. Dar sunt scarbita. Ma bate gandul sa plec la Bucuresti...definitiv.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Asta chiar ca e urat,Szi,dar una peste alta crezi ca la Bucuresti esti mai bine?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Szi, imi pare rau sa aud ca ai probleme la servici. Poate vei reusi sa iei cea mai buna decizie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szi, stii tu, nu trebuie sa iti faci singe rau. Stiu ca doare pentru ca mincatul de rahat de-amoru` artei e o chestie foarte deranjanta, insa NU trebuie sa bagi in seama si sa NU te lasi. Eu sint alaturi de tine indiferent ce hotarasti. E viata ta si doar tu stii ce e mai bine pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor!
M-a durut stomacul toata noaptea si acum la fel. Nu mai pot sa mananc nimic ca ma roade (doare) foarte tare. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Baga niste piine prajita. Cu ceai si brinza. Nimic altceva.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Paine prajita cu branza si ceai. Merci. Nu am stiut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu ai pentru ce. Asta linisteste stomacul. Insa nu fructe sau legume crude, ca te ia iarasi... A, si piine din ziua precedenta sau chiar de doua zile, nu proaspata, ca e inca drojdia de bere inca "vie" in ea. Si brinza maturata. Sa mi te faci bine repede! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:46 PM |
|