![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Te rog sa ai grija de tine! Mai ales cu porcaria asta de gripa care bintuie!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Get well Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu cred ca e gripa ca nu tusesc, nu-mi curge nasul, nu am temperatura. In schimb mi se innegreste totul in fata ochilor (deci nu mai vad cateva secunde), ametesc si pic din picioare. O fi vreo anemie...
Sau o raceala banala. Dar mami a zis ca nu crede ca e raceala... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce ai mincat astazi, Pinkule?
|
|
|
![]()
|
|
In ciuda starii de voma, am mancat. Iaurt cu fulgi de ovaz dimineata, ceai verde, salata cu 2 rosii, 2 castraveti, 2 oua, 200 g branza rasa, 1 gogosar mare si 1kg de struguri. Si vreo 5 cuburi de Heidi cu menta.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Multa sanatate Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !!! Eu sunt cam privata de somn saptamana asta cu greva de la metrou, asa ca acum cam dorm pe mine.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Pink, azi cum mai esti?
Eu de cateva zile sufar de depresie severa, nu stiu cum sa ma scot din starea asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Szi, si eu la fel. Dar am decis sa nu ma scot, pentru ca nu am cum. Daca o fi sa ies, ies.
Ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata.
Sufera cineva de depresie? (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Trece si asta, cum vine asa pleaca. Eu mai invat cand simt ca ma cuprind gandurile negre,mai citesc o carte...ies la o plimbare. Sa aveti o zi frumoasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:09 AM |
|