![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aici acum se lasa ceata!
In curand nu o sa mai vad dealul de peste strada! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Io muncesc, ceea ce e bine, pentru ca trece repede ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da tot deprimata sunt... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, ia mai da-o-n ma-sa de deprimare! Capul sus, femeie, esti frumoasa, tinara, desteapta! Eeeee!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Am adormit la 2 azi-noapte. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce bine ca e vineri!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Cred ca toata lumea se bucura ca e vineri. Dar ce-ai facut femeie pana la ora aia?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
M-am uitat la un film impreuna cu o prietena din Braila. Fiecare la ea acasa, comentam pe mess fazele din film. A fost super fun! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-am incercat niciodata faza asta dar e super ideea!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! E foarte tare faza cu filmele. O fac siio cu sor.mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cum mai esti Albinuzo?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Io m-am trezit cu ideea ca e e unu` jumate. Si intrasem in panica. Acu` imi beau cafeaua. Linistita. Si imi cad ochii in ceasca, insa incerc sa nu-i inghit!
|
|
|
![]()
|
|
Is la fel, si se amplifica, pentru ca unele persoane chiar nu stiu sa renunte atunci cand nu se mai poate!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 09:33 PM |
|