![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, io-s dintr-aia! Nu ma las nici moarta daca simt ca mai e o speranta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Chestia e ca nu mai e nici o speranta! NU ma refer la cei ambitiosi. Ma refer la cei care nu stiu cand s-a terminat, si forteaza orice limita!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
E o singura solutie atunci: te setezi pe modul ignore. Nu raspunzi la tel, pe mess, la usa, nimic
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Astept infrigurata ....lool confruntarea de la ora 19 dintre cei trei "catindati" la presedintie.
Macar asa, pentru show sa ma uit, ca incredere in vorbele vreunuia...ioc. Pana atunci, mai am de spalat vreo 2 ture de rufe, de fiert fasolea si de prestat o placinta de bostan. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu ma mai uit eu cum dau aia din gura nici moarta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca ar fi sa fac un top, nici nu as sti care e mai mincinos dintre ei! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Muma lor la cite-o pereche! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nici eu nu ma uit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am ajuns si eu acasa, sunt obosita, am fost pe santier.
|
|
|
![]()
|
|
Eu acu` ma uit obligat-fortat, ca se uita Injeru`. Si bag sema ca desi destept, Antonescu presteaza la greu atacuri la persoana mai curind decit o dezbatere! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eh, e el mai nervos asa. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Si face si glumite.
Dar mai bine sa-i lipseasca putin diplomatia decat sa minta in ultimul hal. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by bookaholic: Nov 20 2009, 08:27 PM |
|
|
![]()
|
|
Lasa-i ca toti trei is de-a tunat si-a adunat! De fapt cel mai pierdut in spatiu pare domnu` Geoana! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si il vaz pe Antonescu cum e venit sa ofere ce trebuie prostimii, insa pe jumatate: aka circ, ca piine nu are de unde da! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Base bate maruntel de buze... ai de steaua Romaniei ! Nu ma pacaleste nici unu`. Daca mai era si Vadim si bebecacali iesea cu paruiala! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Base mizeaza pe mediul rural, Geoana a trecut la religie... Antonescu incinge spiritele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Chiar ma gandeam, cum ar fi fost cu Becali si Vadim. Iti dai seama ce circ? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by bookaholic: Nov 20 2009, 08:44 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:13 AM |
|