![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi s-a stricat laptopul. Nu se mai aprinde ecranul! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu m-am trezit pe la 10 si ceva.
Ce nasol Pink. Ti s-a mai intamplat? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ciudat, du-te luni cu el sa vezi ce are. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Daca as putea spune asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . M-am trezit abia pe la 11 jumate. Cred ca in sfarsit mi-am facut si eu portia necesara de somn.Desi m-am trezit bine dispusa mi-am dat seama ca secretara de la facultate in loc sa-mi treaca prenumele meu a trecut un prenume de baiat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) pe legitimatia pt reducere transport. Ma duc sa vad daca o conving pe aia de la casa de bilete sa-mi dea totusi abonament redus. Sa-mi tineti pumnii. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce faza tampita. Nu te-o fi vazut ca esti fata? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cred ca lampa care aprinde monitorul s-a stricat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Il duc luni, numa' sa gasesc actele de la el.
|
|
|
![]()
|
|
Se pare ca era vorba chiar de Tudor Chirila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , Crin Antonescu l-a ales pentru ca ar reprezenta un model pentru tineri, un om cu care acestia s-ar putea identifica. Eu ii apreciez totusi curajul, atunci cand ceilalti candidati au avut raspunsuri plate si lipsite de sens. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
De la inceput mi s-a parut ca publicul lui tinta sunt tinerii, cei dornici de schimbare, in timp ce Geoana i-a vizat pe cei religiosi, iar Basescu pe cei de la sate. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) This post has been edited by bookaholic: Nov 21 2009, 02:23 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da da, Book, asa e, am citit si eu pe blogul lui ieri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum mie nu mi s-a parut deloc inspirat! Adica nah, inteleg ca vrea sa atraga publicul tanar, neatins cred de ceilalti, insa "model de moralitate"??! Model doar, personalitate reprezentativa stiu eu, dar cu moralitatea a cam dat-o in bara...parca ii vad pe amandoi, boemi, pe plaja la vama veche, cu pletele in vant si o sticla de bere in mana dezbatand problemele moralitatii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca asta ar fi reperul lui in viata, te pune pe ganduri. Pe mine m-a enervat faza cu geoana si 20.000 de euro salariul lui cumnatu-sau in conditiile in care tot deplange el salariile, pensiile batranilor samd. ce ipocrit! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) This post has been edited by Cindy: Nov 21 2009, 02:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sal`tare! Ce fac fetele?
|
|
|
![]()
|
|
Buna! Eu fac fasole batuta... Astept sa fiarba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu ma pregatesc sa ies in oras. N-am nici un chef.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:10 PM |
|