![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Avem si poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E, atunci chiar nu va fi nici o problema! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna seara!
De data asta a fost multa lume la vot. Poate s-au desteptat romanii si au inteles ca votul lor conteaza. Una peste alta, am vrut sa dau ieri examenul pentru carnetul de sofer. Nu s-a putut. Cica nu mai sunt locuri pe noiembrie si decembrie si trebuie sa revin dupa 4 ianuarie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am pierdut o zi si mai pierd inca doua luni. Vine Craciunul cu pasi repezi. Vai de steaua mea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Numai sarbatori n-or sa fie astea. Trecem noi si peste asta emocioncareofteazasisemintesingur. This post has been edited by Teocris: Nov 24 2009, 04:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fata mea, pe unde umbli????????
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Teo, de ce nu vor fi sarbatori? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Neata. M-am trezit energizata azi (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
This post has been edited by Szimcsi: Nov 25 2009, 08:26 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Pe unde sa umblu? Peste tot si nicaieri. N-o sa fie sarbatori pentru ca de luna asta sotului meu i se va da doar jumatate din salariu. Nu au de lucru. Dupa ce ca abea ne ajungeam de la o luna la alta cu banutii, acum nu-i mai avem deloc. Dar nu disper. Altii o duc mai rau ca mine. In alta ordine de idei, gradinita se inchide incepand cu 14 decembrie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu stiu zau ce sa fac. Eu numai din 19 intru in concediu (special nu l-am luat pana acum, pentru ca nu am cu cine lasa copilul pe perioada vacantei de iarna). Eu nu arunc cu pietre in nimeni, insa chiar nu se putea face un compromis? Mereu pe perioadele de vacanta scurte se forma un grup de copii care veneau la gradi si erau supravegheati de doua doamne ingrijitoare. Acum nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu stiu zau cati parinti isi vor permite sa stea cu copii acasa trei saptamani. Nu toata lumea lucreaza la stat. Nici nu stii cum sa pui problema pentru ca oricum o dai tot rau arata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Teo, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) . O sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , you'll see.
Stiti ceva, se inchid si scolile mai devreme anul asta ? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetele! Am ajuns si eu la munca. Teo sper sa fie bine pana la urma (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) , mi se pare tare ciudata faza cu inchiderea gradinitelor asa de repede. Poate ai vreo prietena care poate sa stea cu micuta sau s-o trimiti la bunici.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Teo, nu poti sa o iei cu tine la munca? Io imi aduc aminte ca mama ma lua cu ea la munca!
Eu m-am trezit la 8 si tre sa ma uschesc de acasa. E o ceata afara de nu vad blocu de langa mine! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:31 PM |
|