![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Neata ! Da, se pare ca si scolile vor lua vacanta de pe 14 decembrie si au liber si pe 30 noiembrie. Sunt zilele de concediu fara plata pentru bugetari.
Tin pumnii sa gasesti o solutie, Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pana la urma sunt doar trei zile lucratoare. Da' sotul tau, daca ia doar jumatate de salariu munceste tot o luna, sau cum ? Nu poate sa-si ia liber daca tot nu e de lucru si nu ii plateste ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Shit, tocmai ce mi-a venit coletul cu faina de naut, faina de soia si de grau ecologic si am constatat cu stupoare ca produsele ma costa 22 lei iar transportul cu Posta Romana doar....15 lei. (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
Imi vine sa ma (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif) si sa-i (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif) . Scump, domle, scump. Nu pot sa pricep neam cum de intr-un oras atat de mare ca Galatiul nu se gasesc pe nicaieri fainuri Monti, trebuie musai sa le comand pe net. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
15 lei? Daca le luai cu un curier... plateai un pic mai mult si nu te mai stresai pe la stat la rind la posta. Care posta, fie vorba iontre noi, ii cam penibila!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce fac fetele? Eu incerc sa ma calmez, m-am enervat pe niste chestiuni legate de serviciu. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce s-o intimplat, Szi? Fetele-s tacute tare.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetele! Inca putin si intram in luna cadourilor, pe mine deja m-a apucat "febra" sarbatorilor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Voi ce faceti?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Buna dimineata !
Fides, ce matinala esti astazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu n-am "luat" inca "febra" asta. O zi buna va doresc ! ( hai ca maine-i vineri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Daca a fost matinala, cel mai probabil Fides doarme la ora asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Pe mine nu ma incalzeste ca e vineri, ca sambata am examen (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bonjour! Fides nu dormea, Fides muncea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Danati, dar nici cu tine nu mi-i rusine... Da, miine evineri si urmeaza un week-end prelungit (aka luni nu se munceste!) |
|
|
![]()
|
|
Si eu vleauuuuuuuu weekend prelungit!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:20 PM |
|