![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi, Fides! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Facui o baie, acum nu prea pot sa dorm... (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza numele azi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetele! Incepe o noua saptamana si de maine intram in luna cadourilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Eu ieri am fost la cumparaturi mai toata ziua si ma simt mult mai bine.
La multi ani celor care isi serbeaza ziua azi! Si Book, rabdare si multa spor! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neataaa! O saptamina execenta!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Io stau in fundul patului. Di, pot sa imi deblochez singura netul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca mor fara net la munca!
Io.s depresiva azi. Nu e bine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu ies in oras (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maine avem liber!!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara, fetelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Ce mai ziceti? La multi ani sarbatoritilor de azi,si pentru toti La multi ani pentru maine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by tiana: Nov 30 2009, 10:36 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Nu ai cum s aiti deblochezi singura netul, Albi, ca sint pare din ce spui tu ca sint puse filtre la nivel de retea locala...
Tiana, pe unde umbli? Te-am pierdut... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) continuarea la eLady`s Hot Bar & Lounge XXXIII, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:46 PM |
|