![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 2-February 10 Member No.: 7,901 ![]() |
Thank you very much, am intentionat sa caut cu search inainte, insa nu am gasit search-ul, deci prin urmare am asumat ca nu exista,deci prin urmare sper sa nu mai existe un topic pe tema respectiva (ejaculare feminina); daca exista i throw myself at the mercy of the court (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ctrl si F simultan pe tastatura, dupa aia scrii search. E in dreapta sus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 13-January 10 From: Bucharest Member No.: 7,783 ![]() |
Hello, si bine v-am regasit. Vad ca intre timp nu s-a mai avansat prea mult spre raspunsul intrebarii din titlu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu cred ca in primul rand de nevoile primare, in frunte cu sexul. O femeie frumoasa care sa le valideze ego-ul ca ei sunt tari, cel mai bine de casa, care stie sa puna o masa calda si pe care sa poata mai mult (sau mai putin - rare cazuri) sa o domine si sa nu ii prilejuiasca multe incertitudini. Apoi sa mai aiba cateva interese comune, preocupari - nu de alta, dar sa aiba si ei pe cineva care sa ii aprobe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cu care sa schimbe o vorba calda in momentele de cumpana sau profunzime existentialista.
Tipologii de barbati sunt multe dar cam asta e tiparul - mai mult sau mai putin expus fatis. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hai mai Cindy! (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)
Eu cred ca depinde de la barbat la barbat. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Da, intr-adevar, depinde de la barbat la barbat, Book, dar proportia celor pe care-i descrie atat de plastic Cindy este covarsitoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
pai este normal sa isi doreasca ceea ce spune cindy. si femeile doresc cam acelasi lucru cu cateva diferente.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Asta da subiect,da da...multe dintre voi o sa spuneti:ma lasi!Eu imi doresc de la iubita mea in primul rand intelegere,respect,incredere,e adevarat ca acestea trebuie sa si le merit,ma doare capul cand citesc ca barbatii vor numai femei si sex,uite eu vreau dragoste,sa fiu rasfatat,sa ma simt iubit,e o diferenta intre a face dragoste si sex,e vorba de sentimente si cred ca cel mai mult imi doresc de la persoana iubita sa stiu ca o am alaturi mereu,cateodata ma detest ca sunt prea sensibil si romantic dar totusi ma mandresc ca nu gandesc ca si alti barbati doar cu an anumit cap...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:10 AM |
|