![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu ieri:
D: niste smochine uscate cu cafea P: ciorba de pui, carnati si mici cu varza calita G: cioco C: peste afumat cu cascaval |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte0,1%,fulgi d eovaz cu lapte
P friptura la gratar,mancare de mazare,ciuperci cu maioneza,cafea cu lapte0,1%,cioco C branza cu smantana,rosie |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Azi:
MD: struguri, tort de mere conform P: branza de oaie, branza topita, ardei, ceai, struguri din nou C: mandarine Nu stiu daca fac bine ca mananc atatea fructe dar ma simt foarte foarte slabita si incepe sa ma ia usor raceala. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi am mancat asa:
d: vechiul meu mar cu fulgi de ovaz p: niste branza 0% cu magiun si paste integrale cu sos de rosii(cu oregano, nu aveam busuioc) (apoi am dormit dupa-masa ) s: 2 portocale pana acum. Nu cred ca mai mananc altceva azi. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: icre cu wasa si cafea G: caju P: chili con carne C: smochine uscate ca mi-a fost un rau ingrozitor de la chili con carne si puteam sa simt miros la nici o mancare |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D fulgi de ovaz cu amr ras ,cafea cu lapte
P spanac cu ou ochi,pulpa de pui la gratar,cascaval,gogosari in otet,un pahar de vin rosu sec, cafea cu lapte ,cioco(4 patratele) C fructe mult mai tarziu |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi am mancat urmatoarele:
d: omleta simpla si 2 patratele cioco 85% cacao p: o pulpa de pui fiarta din supa si branza0% cu magiun s: mar, mandarine si ceva sunculitza cu niste branza si ardei |
|
|
![]()
|
|
Am mai mancat un pumn de nuci acuma seara. Tot simteam ca as rontai ceva. Ma cam streseaza poftele astea de seara:(
|
|
|
![]()
|
|
D kiwi,cafea cu alpte0,1%,fulgi de ovaz cu alpte
P mozarella,gogosar ,brocolli cu cascacval,ou,smantana la cuptor,cioco (4 patratele),cafea cu lapte C fructe citrice |
|
|
![]()
|
|
Azi:
d: fulgi de ovaz cu mar si scortisoara p: carne de vitel fiarta cu mazare boabe fiarta +o mandarina s: orez brun fiert in lapte0.1% cu scortisoara si niste magiun de prune. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 12:23 AM |
|