![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi:
d: mar cu banana verde(stiu ca am zis ca nu voi mai manca, dar a cumparat mam2 banane verzi si nu m-am putut abtine) p: O mandarina si cotlet de porc la gratar plus 2 patratele cioco g: multe mandarine s: iaurt0% cu struguri |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte,fulgi de ovaz cu lapte
P petrecere alune,vin,pui,carnat,varza calita,muraturi,cafea C smochine,mandarine,mar, mozarella,gogosar |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am cautat in materialele mele.Am retinut de undeva, nu stiu in ce loc,ca citrice nu se pot manca seara sau la cina sau inainte de culcare nu mai stiu spuneti-mi voi daca stiti careva unde am citit chestia asta si cum suna exact ca nu mai gasesc.Va multumesc.Pa!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Imi amintesc ca a fost o discutie pe tema asta, si cineva a zis ca nu este prea bine sa mananci portocale seara parca... Dar nu stiu daca e asa, in carti nu cred ca am vazut asta.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu am citit asta pe undeva, insa nici eu nu mai retin unde... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pai citricele sunt mai acide si creeaza un discomfort noaptea. Pot porvoca arsuri si nu e placut...Nu mai dormi bine:P
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Buna seara spre dimineata fetelor!
Meniul meu de azi: d: mar cu fulgi de ovaz p: omleta si ton din conserva(m-am cam ingretosat de el da nah a trecut ca am mai mancat apoi o mandarina) s: 2 mandarine si branza 0% cu magiun de prune si 2 patratele de cioco 85% cacao |
|
|
![]()
|
|
D cafea
G 2 smochine P ciuperci cu maioneza,usturoi,iaurt,conopida cu smantana,ou,cascaval la cuptor,salata de salata verde,piept de pui la gratar,un pahar de vin rosu sec,cafea cioco(2 patratele),cu lapte C fructe tarziu |
|
|
![]()
|
|
Azi:
d: mar cu fulgi de ovaz p: omleta cu sunculita si rosie + putina branza 0.2% si am baut parca o gura de lapte + 2 patratele cioco g: clementine (am mancat vreo 5 toata ziua asa la intervale de o ora) s: piept de pui la gratar cu rosie si putin lapte + 3 patratele cioco( cam multa cioco azi stiu, dar am primit azi vreo 6 ciocolati cu 85% si parca aveam o pofta pe ele... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) ) Si am mai mancat azi niste nuci inainte de cina parca. Cred ca am mancat azi cam ciudat si am avut asa parca multe gustari... O seara placuta tuturor si sfarsit de saptamana placut! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:52 PM |
|