![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D cafea,2 oua amestecate,cafea cu lapte
P conopida la cuptor,piept de pui la gratar,gogosari in otet,un pahar de vin rosu sec,cafea lapte,cioco 2 patratele C fructe (nu pot manca proteine seara am revanit la obiceiurile mele) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi:
d: am dormit pana la 11 p: (care a fost un fel de mic dejun l ora 12): 2mandarine si branza 0% cu magiun g: 4 patratele cioco 85% s: pulpa de pui la gratar si conopida la cuptor (cu ou turnat asa putin) Poate mai tarziu voi manca ceva mandarine(desi vorbiram mai devreme ca nu sunt bune citricele seara:))) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Ieri:
D: nimic ca m-am trezit la ora pranzului P: cafea, ciorba de perisoare, carnati si kaiser la gratar cu ardei copti. G: smochine C: cascaval pane |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte
G mar,o mandarina P somon rondea la gratar cu mujdei de usturoi cu iaurt,garnitura mazare,ciuperci cu maioneza usturoi si iaurt,un pahar de vin rosu sec,cafea cu lapte cioco 4 patratele,alune C fructe |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi:
d: 2 madarine si o lingura branza 0% si mai tarziu un cubuletz mic de cioco de la o colega:P p: mazare fiarta cu piept de pui la gratar s: mazare cu sunculita si ciuperci (cu niste ceapa si bulion), 3 cuburi cioco 85% si jumatate de mar |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: vinete cu paine integrala cu tarate si un ou fiert si cafea P: chiftele si niste kaiser la cuptor cu gogosar G: cioco si niste migdale C: smantana cu branza |
|
|
![]()
|
|
D cafea vasa cu magiun,lapte cu fulgi de ovaz
P mazare piept de pui la gratar,gogosari in otet cafea cu lapte cioco3 patratele C probabil fructe |
|
|
![]()
|
|
Ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz, cafea si o bomboana de pom P: friptura de porc cu ardei copti C: carnati si chiftele cu linte si cu muraturi si niste smochine uscate |
|
|
![]()
|
|
D cafea ,mandarine,vasa cu magiun,fulgi de ovaz cu lapte
P ciorba de manzat,ciuperci cu maioneza iaurt usturoi,friptura la tava de porc cu praz la cuptor,cafea ,un pahar de vin rosu sec C spaghete al dente cu ton in suc propriu cu masline MERE AMI TARZIU |
|
|
![]()
|
|
Nu mai stiu exact ce am mancat ieri, dar am mancat conform.
Azi: D: mar cu fulgi de ovaz P: omleta, zacusca, ardei iute verde(care nu a fost iute deloc), sunculita si 3 patratele cioco. Vreau sa precizez ca nu stiu ce am patit, dar am mancat cu o pofta si totul mi se parea atat de bun incat parca nu ma puteam opri. Nu am mai avut acest sentiment de cand am inceput regimul, dar a fost placut. Am mancat bine zic eu, dar cam mult. Oricum mi-a mers la sufletel si imi simt acum burta pana in tavan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) S: Voi manca cel mai probabil ceva fructe Apropo...ieri la pranz am mancat friptura din carne de curcan(pulpa), A iesit bestiala. Am facut-o practic asa in grasimea proprie si cu boia si usturoi.(dar nu am mancat pielea care oricum s-a cam prajit). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cam atat pe azi. Cred ca saptamana asta nu se va misca deloc cantarul intrucat am mancat totul cu o pofta nebuna si am mancat cantitati destul de mari(desi stiu ca nu cantitatea conteaza ci combinatiile). Ajunge:))). Aveam doar chef sa mai scriu aici ce imi trece prin cap si ce simt. V-am pupat pe toate si va urez o saptamana cat mai usoara! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:10 AM |
|