![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Rody, e foarte bine ca ai pofta de mancare. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Daca se obisnuieste organismul cu trei mese pe zi (fara alte gustari) la inceput mananci mai mult decat ar trebui la mesele alea... Dar dupa o vreme isi revine si mananci cat trebuie. Cel putin la mine asa a fost. Eu am fost o vreme socata de cantitatea de mancare pe care o bagam in mine dupa ce m-am lasat de fumat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cei din jurul meu.
Daca vrei sa mai sporovaim te asteptam la bar. Valabil pentru toate fetele! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Eu trebuie sa va spun ca am fost cat de cat conforma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar nu indeajuns cat sa slabesc. This post has been edited by Book: Dec 16 2009, 05:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: gogosar umplut cu un amestec de cas, unt, boia si ceapa, cafea P: chiftele cu cascaval G: cioco si niste migdale C: ciorba de perisoare si am dat-o in bara cu niste smochine uscate |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D mandarine,cafea fulgi ovaz cu mar ras
P brocolli cu cascaval,ou smantana si friptura la tava,ceai de iasomie,cafea CU LAPTE C cascaval cu gogosar mere mai tarziu |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi:
d: portocala si o mandarina p: pulpe de pui la gratar cu varza calita, ardei rosu si am gustat din cas(foarte rau recunosc, nu trebuia, cine stie cata grasime are, dar nu m-am putut abtine) si 3 patratele cioco 80% cacao s: mar cu scortisoara si niste fulgi de ovaz(desi fulgii ar trebui consumati dimineata, sa stiti ca am gasit la un moment dat in acrte ca model de cina si lapte cu cereale, deci ma gandesc ca nu o fi asa rau, iar 4 ore cel putin au trecut de la pranz so...) V-am pupat si maine sper sa imi tin mai in frau poftele ca sa mai slabesc si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu stiu ca ai voie sa mananci cas.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pai in principiu nu e foarte mare paguba daca mananci la o masa lipidica si niste branza mai grasa, insa e bine sa le eviti. De aceea insista si Monti asupra branzei 0%. Eu le evit, si cascavalul de altfel. Nu zic ca nu e voie, insa consider ca procesul de slabire este mai accelerat daca mananc mai usor, cu mai putine grasimi si glucide bune din plin. Ah sa nu uitam fibrele. Ca tot veni vorba azi cred ca fac si niste fasolica boabe.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte,fulgi de ovaz cu lapte
P brocolli cu cascaval ou smantana si friptura cu praz la cuptor,un pahar de vin rosu sec,cafeacu lalte,cioco 3 -atratele C migdale,caju mere mai tarziu |
|
|
![]()
|
|
Azi:
d: (un fel de pranz): omleta, zacusca, putina paine integrala cu tarate, cas, rosie, si apoi cioco g: un mar s: branza 0%(multa) cu scortisoara si putina fructoza. 2 ore mai tarziu iar cioco. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am gasit azi ceva praline de cioco cu 70% cacao. Sunt super bune. De Srabatori am sa ma limitez la cioco si am sa ma delectez cu cateva praline. Nu am sa ma prea bag la tarte, prajituri si toate cele, dar macar cioco asta care nici nu ai zice ca e amaruie atat e de fina si dulce. |
|
|
![]()
|
|
Subscriu si pe mine ma apuca un dor de dulce cateodata si de aceea apelez la cioco nu pot bea cafeaua fara zahar iar cu cioco e ok
|
|
|
![]()
|
|
d kiwi,cafea cu lapte,fulgi de ovaz cu mar ras
P conopida la cuptor cu ou smantana cascaval,cafea cu lapte,un pahar de vin rosu seC C cascaval cu gogosar mere |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:01 AM |
|