![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi:
d: paine integrala cu tarate cu zacusca de vinete p: portocale, un ou copt si niste cas+ cioco s: Branza 0% cu fructoza si niste mazare verde fiarta ...apoi iar am mabcat putina cioco. Deci tre sa ma adun cumva ca parca am innebunit...iar am senzatii nasoale ca as manca toata ziua ceva dulce. (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea , fulgi ovaz cu mar,vasa o felie cu magiun
P conopida la cuptor cu piept de pui la gratar,castraveti murati,un pahar de vin rosu sec ,cafea cioco 3 patratele C mere,mandarine,portocale |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi:
d: mar cu fulgi de ovaz p: mazare cu carne de porc (tocanita cu ceapa)+cioco 2 patratele s: ceva fructe..mai vad...probabil niste mandarine |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fete cuminti! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Sa treaca Sarbatorile... si vin din urma! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Pai si eu mai postez pe-aici vreo 2 zile. Ca de Craciun mi-e frica sa nu fac prapad (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Ieri:
D: cas P: spaghete integrale cu niste legume si niste spaghete cu lapte si fructoza C: cascaval pane |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
d kiwi,cafea,fulgi ovaz cu mar,paine cu magiun
P mazare cu piept de pui la gratar,mujdei de usturoi,cu iaurt,vinete cu paine soia,un pahar de vin rosu,cafea cioco 2 patratele, C cascaval cu gogosar mere |
|
|
![]()
|
|
D: mar cu fulgi de ovaz
P: supa de varzica si cioco 2 cuburi s: putina branza 0% cu o lingurita fructoza + 2 cubulete cioco Mult dulce stiu, dar nu am pofta de mancare si am mancat mai mult sa nu zic ca nu am mancat nimic... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am incercat sa ma abtin zilele astea, ca stiu ca de sarbatori o sa fie multe tentatii si e posibil sa dau iama-n ele. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Azi: MD- paine filosofala prajita cu almette, putin castravete, ceai P- ciorba de dovlecei, mancare de fasole si carnati, cateva seminte, un patratel de cioco neagra C- doua cani de lapte, un mar |
|
|
![]()
|
|
D kiwi,cafea,fincrisp cu magiun
P vinete cu o felie de paine soia,somon rondea la gratar cu mujdei de usturoi facut cu iaurt,castraveti murati,fasole verde scazuta,cafea,cioco3 patratele C mozarella cu gogosar |
|
|
![]()
|
|
d: mar cu fulgi de ovaz
p: piept de pui la gratar cu putina zacusca de vinete s: gref si voi mai bea o cana de lapte inainte de culcare |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:43 PM |
|