![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi cafea kaiser cu gogosar
Psarmale fara orez cu carne,ciuperci,cafea,cioco3 patratele C cascaval si un pahar de bere (m-au colindat elevii mei si a trebuit sa cinstesc cu ei) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Ieri:
d: mar cu fulgi de ovaz p: omleta cu o lingura zacusca de vinete si 3 felii sunculita s: o banana , o gura iaurt% mult mai tarziu cioco. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Heeeeeeeeelllllllo! Mai e cineva pe-aici? Eu trebuie sa ma mobilizez de urgenta. Am reusit sa repar cintarul si ... e dezastru! 64,8 kile! Tragedie!!!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De maine incerc si eu sa revin...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu nu am mai scris ca ma simteam cam singura:D
Azi: d: 2kiwi p: peste file la cuptor cu salata(salata verde, patrunjel, ceapa, lamaie, sare, ulei) si o lingura de zacusca de vinete + 3 cuburi cioco 85% cacao s: fructe(mere si portocale probabil) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa, ca o sa iti tin eu companie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Perfect:D. Abia astept. Un an nou...noi realizari (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am revenit si eu in club de azi. Numai ca, datorita sedintelor, nu prea mi-am respectat programul de mancare.
La MD am servit doar cafea. Pranz(care a fost pe la 3, cand am iesit din sedinta): varza cu porc C: am ajuns acasa la 9, asa ca ma multumesc doar cu o portocala. Maine, am de gand asa: MD: iaurt cu wasa, cafea P: restul de varza C: paste cu ton si lamaie. |
|
|
![]()
|
|
Pastele nu ar trebui consumate cu grasimi nu? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Sau tu tii faza a doua? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pastele pot fi consumate cu grasimi omega 3 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:26 PM |
|