![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Book, reteta de creveti cu vin alb e postata pe undeva? Daca nu, poti , te rog, sa o pui la topicul dedicat?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Uite reteta de creveti albi in vin aici este . Mie imi place foarte tare.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 28-January 10 Member No.: 7,868 ![]() |
Book, multumesc mult de sfaturi. Deci tu zici ca ar fi bine ca micul dejun sa fie mai degraba lipidic... Eu mancam fructe pentru ca simt permanent nevoia de ceva dulce (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O sa incerc sa pun in aplicare ceea ce mi-ai recomandat si sper sa obtin astfel rezultate mai bune.
Legat de cantitatea pe care o mananc... poate pare putin, dar sincer ca sa mananc mai mult ar trebui sa ma fortez (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Vroiam sa te mai intreb ceva care sa zicem ca nu prea e la subiectul forumului: Pana la urma ai mai descoperit ceva de smochine? Ca eu am impresia ca nu prea sunt conforme pentru faza 1, cel putin asa spune cantarul meu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) care se incapataneaza sa ramana in acelasi punct de cand am inceput sa mananc smochine. Merci inca o data. Pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Noemi, nu e vorba ca e mai bun micul dejun protido-lipidic, doar ca e bine sa mai alternezi si macar de 2 ori pe saptamana sa ai un astfel de mic dejun. Si eu de exemplu mananc la micul dejun mar razuit cu fulgi de ovaz si am slabit fara probleme.
In legatura cu smochinele uscate, poti sa mananci, insa cu moderatie si sa nu le combini cu grasimi. De exemplu daca ai avut un pranz lipidic, apoi nu mananc dupa 2 ore smmochine. Trebuie sa treaca macar 4 ore. Lasa ca te vei obisnuit si nu dispera daca nu se misca acul de la cantar ca si organismului ii trebui putin timp sa se acomodeze. Te pup. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Asa e cum zice Rody. Micul dejun este bine sa fie glucidic, dar nu chiar mereu. Parca zicea Monti ca o data- de doua ori pe saptamana sa mai ai si cate unul lipidic. Dar in zilele respective trebuie restul meselor sa fie mai bogate in glucide.
In orice caz, se recomanda ca, in prima faza, sa incerci sa nu mananci nici macar dulce conform, pentru a-i da organismului timp sa se dezobisnuiasca de gustul dulce si pancreasului sa se refaca. Asta daca poti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Daca reusesti o peroada apoi o sa-ti vina mai usor si nu o sa mai aia o pofta asa mare. Ai grija in legatura cu fructele. Montignac spune ceva de genul ca daca nu ar fi atat de sanatoase, le-ar scoate din lista. Totusi, merele si perele sunt recomandate, mai ales mancate cu tot cu coaja! Si cel mai important, Noemi, nu te descuraja. Cu timpul o sa vina de la sine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In legatura cu smochinele, m-am uitat, dar nu am gasit mai multe informatii. Doar ca au IG 30-35. This post has been edited by Book: Feb 9 2010, 07:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Sper sa ma tin si eu de regim. Ieri:
D: am mancat niste cioco si paine cu tarate cu niste perle de branza, cafea P: hrisca cu legume cu friptura de porc C: snitele cu muraturi |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 28-January 10 Member No.: 7,868 ![]() |
Revin si eu cu raportul ca am tras chiulul zilele astea - am fost putin mai aglomerata.
Ieri: D: salata de ton (am incercat dupa cum m-ati sfatuit sa mai renunt la micul dejun glucidic) P: tot salata pt ca am facut prea multa dimineata si nu am putut sa o mananc G: caise uscate C: piept de pui cu salata de varza Azi: D: Omleta cu ciuperci si bacon P: Salata - nu am avut timp sa pregatesc o mancarica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) C: inca ma mai gandesc... Acum am ajuns intr-o faza in care ma gandesc mereu la ceva dulce (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( sper totusi sa ma tin pe pozitie si sa nu cedez. |
|
|
![]()
|
|
Ieri:
MD- un mar, paine filosofala prajita, magiun fara zahar, ceai P- un mar, paste integrale cu sos de rosii si legume, ceai C (aici am cam sfeclit-o (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) )- lubenita, trei banane semiverzi, ciocolata neagra, ceai |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Revin cu meniul zilnic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Spre bucuria mea m-am cantarit azi si pot sa zic ca sunt inapoi la greutatea initiala. Dupa 3 saptamani de exceptii la greu si mancat haotic, nu m-am ingrasat mai deloc:d. Sunt foarte fericita. Ieri: d: mar cu fulgi de ovaz p: o portocala si o ora mai tarziu niste carnita de vitel (tocanita cu ceapa) cu cas Nu am mai avut cina caci pranzul a fost de fapt pe la ora 5 Azi: d: mar cu fulgi de ovaz p: piept de pui la gratar cu putin cas si jumatate de rosie s: Tocanita de vitel de ieri cu mazare si putin cas + 2 patratele cioco 70% cacao Mna azi era de preferat sa am o masa glucidica cu glucide foarte bune, insa asa a fost situatia. Maine revin cu meniul, sper eu cat mai corect. M-am ambitionat iar sa ma tin de treaba si sper sa nu cad prada ispitelor. Va astept si pe voi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bravo, Rody! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:04 AM |
|