![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu, azi:
MD- o para, paine filosofala prajita, magiun fara zahar, ceai Ora 5-6- un mar, ciorba de perisoare, omleta cu ceapa si branza, castravete, prajitura de ciocolata cu frisca, conforma, ceai Tarziu- o para. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu azi:
D: iaurt cu fulgi de ovaz P: Pulpe de pui cu branza de burduf si rosii si ridichi C: cas cu smantana Sper ca incepand de azi sa ma pot tine serios de treaba ca nu mai am decat 5 kg de dat jos. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu azi am mancat ok, dar am dat-o in bara la cina.
D: mar cu fulgi de ovaz P: pulpa de pui cu cascaval C: putin paine neagra (din comert) cu branza de burduf, o banana, portocala si niste cioco. Oribil, dar mna incet, incet ma redresez de tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Rody, cina nu e conforma deloc, cred ca stii! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si eu as mai vrea cam 3-4 kg, dar tot mananc prostii... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azi: MD- o portocala, paine filosofala prajita, cascaval, castravete, ceai P- un mar, paste integrale cu sos de rosii si legume, ceai C- o para, o salata mica de fasole de mai multe feluri, naut, ceapa rosie, ardei..., praji de ciocolata conforma, ceai Si poate mai beau niste lapte, ceva... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Scaii, nici un fruct toata ziua? Si cam multe lactate, si dimineata, si seara... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
OOO crede-ma Book, stiu. Normal ca stiu. Am si specificat ca incerc sa mna fiu cat mai conforma de acum incolo, dar am momente cand efectiv nu imi pasa. Mai ales cand ma loveste o pofta nemernica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Daca vrei tu, se pune. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu, azi: MD- o para, paine filosofala prajita, magiun fara zahar, ceai P- o para, omleta cu branza, ardei gras rosu, putina branza, salam, inghetata cu fructoza C- o portocala jumate stoarsa, pui cu lamaie la gratar, ardei, branza, inghetata cu fructoza Stiu ca nu-i perfect, dar asta e... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ieri:
D: paste integrale cu nuca si dulceata P: cascaval cu carnati C: alune de padure Asa-i ca stau cam prost cu fructele, dar nimic nu ma atage momentan. O sa-mi revin. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Salutare!Sunt "montignaca" de 3 zile, si asta e primul meu post la aceasta rubrica.Va rog sa ma trageti de urechi fara sfiala daca observati ceva in plus sau in minus in meniu meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Deci: -mic dejun:2 mere si o para taiate cubulete; -pranz:o supa crema (din morcovi, dovlecei, ceapa, pastarnac, rosii), fara minunatele crutoane, desigur (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ; -cina:am in plan o omleta din albusuri, fara ulei dar cu ceapa (yummy!); In plus:2 cani de ceai verde cu iasomie (neindulcit) si muuulta apa plata. |
|
|
![]()
|
|
Bine ai venit Alessandra.
Da-mi voie sa te intreb daca ai citit vreo carte de-a lui Montignac sau vrei sa tii regimul in urma celor citite pe aici? In primul rand, morcovii fierti sunt interzisi (au IG ridicat). Poti sa mananci morcovi, dar cruzi. In al doilea rand, nicio masa nu contine vreun lactat. Este foarte important sa incluzi lactate degresate de preferat intr-o prima faza. La cina poti manca ouale cu galbenusuri cu tot, nu are nimic. Incearca sa mananci salate crude, mancaruri de legume, mazare, fasole (au multe fibre) si nu uita carnea. Poti sa iti faci la gratar piept de pui, pulpe, sau tocanite din carne de vitel sau alte feluri de carne, fara ulei. Deci ai mancat prea putin asta e ideea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:17 PM |
|