IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dieta Montignac: Ce sa mancam azi, Topic de spovedit meniul Monti zilnic
Teocris
post Feb 26 2010, 01:18 PM
Post #211

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ce-a evoluat Rody a noastra (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Acum e randul ei sa dea sfaturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Rody
post Feb 26 2010, 01:21 PM
Post #212

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Vai mersi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Stii cum e... de la inceput stiam cam toate astea, insa era nesiguranta aia si dorinta de a face totul perfect. Aveam impresia ca stiu de toate si nimic. Lasa ca multa lume tot se apuca, e randul meu sa reintru in munca.

+Quote Post
Alessandra
post Feb 26 2010, 01:28 PM
Post #213

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,054

Ma gandeam eu ca e ceva cu supa aia :(
Rody, am citit si recitit o carte mai veche a d-lui Monti:"Les secrets de la nutrition" parca se numea.Urmeaza sa achizitionez cartile mai recente (la salariu :) ).
Cat despre lactate, imi luasem dimineata un iaurt degresat si fructele alea, dar mai multa pofta am avut de fructe.Ca sa repar greseala, pot asocia iaurtul degresat cu omleta de la cina?
Multumesc pentru sfaturi!

+Quote Post
scaii12
post Feb 26 2010, 01:31 PM
Post #214

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Ieri:
D: paste integrale cu nuca si dulceata conforma
P: piept de pui pe gratar cu varza calita
C: smochine
Ieri am iesit in oras seara si am baut un pepsi light si o juma de bere, stiu ca nu e conform.
Book, o intrebare. Am vazut ca tu la amiaza mananci cateodata praji. Lasi sa treaca ceva timp dupa masa de pranz sau o mananci imediat?

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 26 2010, 04:24 PM
Post #215

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Da Alessandra. La cina poti adauga niste legume pe langa omleta (apropo, nu prea e indicat sa mananci oua seara, mai bine la pranz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) iar la pranz trebuie sa mananci mai mult. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Gandeste-te ca tu pana seara mananci doar trei fructe si o supa crema. Nu este bine, seara ar trebui sa mananci usor, si in rest mai sanatos.
Scaii, pastele integrale nu trebuie asociate cu grasimi (nuci)! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
Vrea sa vad mai multe legume, fructe proaspete la tine! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Nu las timp inainte sa mananc praji, daca masa a fost lipidica. De ce, ai citit undeva ceva de genul asta?
Dar sa stii ca nici eu nu sunt prea conforma, mananc prea des dulciuri (chiar conforme fiind... (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif) ). Tu fa ce zice popa, nu ce face popa! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
scaii12
post Feb 26 2010, 04:43 PM
Post #216

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Offf. Chiar nu mi-am dat seama faza cu pastele cu nuci. Oricum m-am cantarit si nu s-a pus pe mine. Nu am citit nimic de praji de aia intrebam. Si e un subiect spinos pentru mine faza cu fructele ca momentan nu prea imi plac.

+Quote Post
melcri
post Feb 26 2010, 06:06 PM
Post #217

Incurabil

Member No.: 6,886

Mai dar ce v-ati incins de cateva zile incoace! Hai sa scriu si eu ca m-ati incitat:
D fulgi ovaz cu lapte 0,1%,dupa o mandarina si o cafea fara cof
P brocolli co cascaval ras,smantana 12%,un ou batut deasupra la cuptor,cafea cu 2 patratele cioco
G o para lunga
C cascaval cu ardei gras

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 27 2010, 10:44 AM
Post #218

Bookaholic

Bine scaii, fara fructe, dar tu nici legume nu ai. (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif) Nu e bine deloc. Trebuie sa fie unele care sa-ti placa putin macar...
Melcri, e bun meniul, dar cam multe lactate totusi, zic eu: dimineata lapte, la pranz cascaval ras, seara iar cascaval... (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)

+Quote Post
melcri
post Feb 27 2010, 11:45 AM
Post #219

Incurabil

Member No.: 6,886

dA,nu mananc carne prea multa;prefer branza chiar f mult stiu inca nu m-am obisnuit sa mananc mancare seara si zic ca o pacalesc cu o bucata de cascaval

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 27 2010, 12:03 PM
Post #220

Bookaholic

Mda, nu ma refeream la carne neaparat... Seara cel mai bine ar merge (zic eu (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ) supa, mancare de legume, ciuperci, peste, fructe de mare, orez basmati sau chiar niste fructe (daca nu ai mancat in restul zilei)... chestii mai usoare.

This post has been edited by Book: Feb 27 2010, 12:03 PM

+Quote Post

66 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:50 AM