![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce-a evoluat Rody a noastra (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Acum e randul ei sa dea sfaturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Vai mersi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Stii cum e... de la inceput stiam cam toate astea, insa era nesiguranta aia si dorinta de a face totul perfect. Aveam impresia ca stiu de toate si nimic. Lasa ca multa lume tot se apuca, e randul meu sa reintru in munca. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Ma gandeam eu ca e ceva cu supa aia :(
Rody, am citit si recitit o carte mai veche a d-lui Monti:"Les secrets de la nutrition" parca se numea.Urmeaza sa achizitionez cartile mai recente (la salariu :) ). Cat despre lactate, imi luasem dimineata un iaurt degresat si fructele alea, dar mai multa pofta am avut de fructe.Ca sa repar greseala, pot asocia iaurtul degresat cu omleta de la cina? Multumesc pentru sfaturi! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: paste integrale cu nuca si dulceata conforma P: piept de pui pe gratar cu varza calita C: smochine Ieri am iesit in oras seara si am baut un pepsi light si o juma de bere, stiu ca nu e conform. Book, o intrebare. Am vazut ca tu la amiaza mananci cateodata praji. Lasi sa treaca ceva timp dupa masa de pranz sau o mananci imediat? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da Alessandra. La cina poti adauga niste legume pe langa omleta (apropo, nu prea e indicat sa mananci oua seara, mai bine la pranz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) iar la pranz trebuie sa mananci mai mult. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Gandeste-te ca tu pana seara mananci doar trei fructe si o supa crema. Nu este bine, seara ar trebui sa mananci usor, si in rest mai sanatos. Scaii, pastele integrale nu trebuie asociate cu grasimi (nuci)! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Vrea sa vad mai multe legume, fructe proaspete la tine! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Nu las timp inainte sa mananc praji, daca masa a fost lipidica. De ce, ai citit undeva ceva de genul asta? Dar sa stii ca nici eu nu sunt prea conforma, mananc prea des dulciuri (chiar conforme fiind... (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif) ). Tu fa ce zice popa, nu ce face popa! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Offf. Chiar nu mi-am dat seama faza cu pastele cu nuci. Oricum m-am cantarit si nu s-a pus pe mine. Nu am citit nimic de praji de aia intrebam. Si e un subiect spinos pentru mine faza cu fructele ca momentan nu prea imi plac.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Mai dar ce v-ati incins de cateva zile incoace! Hai sa scriu si eu ca m-ati incitat:
D fulgi ovaz cu lapte 0,1%,dupa o mandarina si o cafea fara cof P brocolli co cascaval ras,smantana 12%,un ou batut deasupra la cuptor,cafea cu 2 patratele cioco G o para lunga C cascaval cu ardei gras |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine scaii, fara fructe, dar tu nici legume nu ai. (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif) Nu e bine deloc. Trebuie sa fie unele care sa-ti placa putin macar...
Melcri, e bun meniul, dar cam multe lactate totusi, zic eu: dimineata lapte, la pranz cascaval ras, seara iar cascaval... (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
dA,nu mananc carne prea multa;prefer branza chiar f mult stiu inca nu m-am obisnuit sa mananc mancare seara si zic ca o pacalesc cu o bucata de cascaval
|
|
|
![]()
|
|
Mda, nu ma refeream la carne neaparat... Seara cel mai bine ar merge (zic eu (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ) supa, mancare de legume, ciuperci, peste, fructe de mare, orez basmati sau chiar niste fructe (daca nu ai mancat in restul zilei)... chestii mai usoare.
This post has been edited by Book: Feb 27 2010, 12:03 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:50 AM |
|