![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Salutare, fetelor!Eu in week-end am macat conform, exceptie facand ieri, cand am pus langa portia de varza calita vreo 50 g mamaliga(stiu...dar era, hmm, yummy!).
Meniul de astazi: MD-2 felii de paine neagra(de tarate) cu salata de vinete P-3 chiftelute cu salata de varza C-probabil un piept de pui pe gratar cu o mare salata verde GUSTARE:-un iaurtel mic pe care il voi manca intre pranz si cina. In alta ordine de idei, sambata am facut tarta cu mere(cu faina de soia si fructoza), si a iesit o minunatie.Am apucat si eu o mica felioara, ca restul a disparut cu viteza luminii... Fir-ar sa fie:tocmai am primit de la sefu' o cioco, o banana si o floare!Cu floarea ma descurc, nu ma tenteaza sa o mananc, da' ce ma fac cu restul? Cred ca le duc acasa la sot, ca el nu are probleme cu kg in plus... This post has been edited by Alessandra: Mar 1 2010, 11:54 AM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Book, ai dreptate. Trebuie sa-mi reorganizez meniurile. Abia maine o sa postez meniul pt azi ca in weekend n-am fost conforma.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da-i-le sotului, Aless, mai bine. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu, azi: MD- doar o cafea cu lapte, n-am avut timp de altceva P- doua portocale, ciorba de fasole verde, mancare de pui cu mazare C- peste, cascaval, ceai, capsune cu frisca (cu fructoza) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
'Neata!Meniul meu de astazi:
MD:aveam in plan noua "minune"de la Danone:activia mic dejun.Iau 2 guri si ma uit la ingrediente:zahar, printre altele.Solutia:cosul de gunoi.Asa ca masa mea de dimineata a fost compusa dintr-o para... P:ciorba de legume (conforma de data asta :) ) C:piept de pui fript cu o salata verde cat casa de mare G:cred ca pe la ora 15-16 mai mananc o para. P.S.:sotul meu a fost intr-al noualea cer ca a radiat o Milka singur-singurel!Unde o baga, frate, atata dulce, ca la cantar nu e nimic in plus, fir-ar sa fie! |
|
|
![]()
|
|
Cam bate vantul pe aici, am impresia!Eu imi fac datoria si ma spovedesc in continuare cu meniul de azi:
MD-2 oua fierte P-pulpa de pui dezosata, la gratar, cu legume si salata de varza C-piept de pui la cuptor in folie cu legume (ciuperci, ceapa, usturoi, ardei gras) In rest, apa plata, ceai fara zahar. Cu riscul de a fi off-topic, trebuie sa va spun ca astazi toata lumea la serviciu m-a intrebat ce am facut de arat atat de bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , ca parca radiez!Cred ca mai degraba faptul ca ma simt super bine are efectul asta, plus ca nu am mai avut probleme cu vesnicele mele balonari, care imi stricau tot cheful...Multumesc, E-Lady si MM! Va pup si va las acum ca ma duc la masa. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Felicitari Alessandra, intradevar, MM iti da o stare de bine. Eu, ieri:
D: portocala, pauza, lapte cu fructoza si paste integrale. P: sunca cu branza cu ridichi, rosii si masline. G: cioco C: niste caju ca am fost la facultate pana la 9 seara. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 11-May 09 Member No.: 6,460 ![]() |
Imi puteti spune si mie unde gasiti voi branza cu 0 % sau de la ce firma e ca eu nu am gasit
MD:cafea decofenizata P:mazare cu carne de vita G:cioco cu peste 85%(4 bucatele) C:un iaurt 0%grasime si un mar |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine ai venit, dulcik! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Branza cu 0% se gaseste cam la orice supermarket...
Alessandra, ma bucur pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Eu, ieri: MD- cafea cu lapte, doua portocale Mai tarziu- paine integrala prajita, cascaval, castravete, cateva nuci, ceai P-un mar, o para, omleta cu branza, castravete C- ciorba de dovlecei, ciocolata neagra (2 patratele), ceai |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Bine ai venit Dulcik!
Meniul meu de azi: d: mar cu fulgi de ovaz si scortisoara p: paste integrale cu ton (nu e tocmai combinatia perfecta, dar incep sa ma indrept de tot spre calea monti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) g: cioco 85% 2 patratele s: probabil ceva mar, potocala |
|
|
![]()
|
|
Ieri am sarit peste postarea meniului, ca nu prea am avut timp, insa il pun pe cel de azi, care e cam varza, sincer, dar nu am avut prea multe optiuni la munca.Deci:
MD- zero barat (ooops!) P-1/2 portie de mamaliga cu branza si fff putina smantana (neconforma, intre noi fie vorba) C-cred ca voi manca o salata cu pui grill sau ceva asemenator, ca ies cu fetele la un cico (e ziua de salariu, si ne cinstim si noi nitel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Gustare:probabil un fruct-doua, sa-mi potolesc pofta de dulce. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:40 AM |
|