![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: lapte cu fulgi de ovaz, cafea P: pulpe de pui cu branza si ridichi si 2 patratele de cioco 85% G: caju C: m-am simtit foarte rau si am manacat o felie de cascaval. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
p: paste integrale cu ton (nu e tocmai combinatia perfecta, dar incep sa ma indrept de tot spre calea monti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Rody, n-or fi pastele integrale cu ton combinatia perfecta, dar sunt acceptate de Monti in faza 1, mai ales daca tonul este in suc propriu. Deci ai mancat corect, stai linistita. Inca un pont: daca pastele sunt reci, ai ig-ul mai mic, deci combinatia cu ton e si mai sigura. Dar mie nu-mi place sa le pap reci, si cred ca nici voua.Alessandra, te rog sa nu mai postezi abaterile de genul mamaligii, mai ales ca stii ca nu-i conforma. Nu de alta, dar induci in eroare pe incepatoarele in ale Monti care se mai inspira de pe-aici. Scrii doar beeep si treci mai departe. Mult succes la slabit. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Sylvia, tonul era din conserva in ulei si de asta ziceam mai mult ca nu e combinatia perfecta. Si ai dreptate: pastele reci nu sunt la fel de bune.
Azi: d: mar cu fulgi de ovaz si scortisoara p:un cartof dulce la cuptor (e foarte bun, insa are ig mediu si nu trebuie combinat cu grasimi) - am facut precizarea ca montignacele noi sa stie ce si cum. Am mai mancat un iaurt 0%. g: cioco 75% cacao-2 patratele s: omleta (fara ulei), salata verde si niste alune |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi: D o portocala,cafea fara cof
P ciorba de manzat acrita cu bors,salata de boeuf fara cartofi,ficatei pui la gratar cu ciupercute,smantana,usturoi,salata de rosii,castraveti,ardei,cafea fara cof,cioco 80%-3 patratele C spaghete din grau dur,fierte al dente,reci cu sos de rosii cu busuioc mai tarziu fructe |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pana la urma am mancat spre seara orez basmati fiert cu putina fructoza si cacao (din nou, fac precizarea ca orezul nu ar trebui combinat cu grasimi si cacao contine grasimi, insa nu cred ca e o combinatie prea fatala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu, azi:
MD- o clementina, paine filosofala prajita, magiun fara zahar, ceai P- o para, mamaliga de naut cu ou, branza, unt, smantana, apoi putin cascaval si castravete, inghetata fara zahar cu alune si migdale, ciocolata neagra (imi pare rau, mai bine nu mai mancam inghetata! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) ) G- un mar C- o pseudosalata greceasca: rosie, castravete, ceapa, branza feta, ardei capia... G- doua cani de lapte, putin cascaval afumat Melcri, intre pranz si cina ai lasat timp suficient? Pastele nu trebuie neaparat sa fie reci, dar daca le lasi sa se raceasca si le reincalzesti tot le scade ig-ul. Si painii ii scade IG-ul daca este prajita. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Si de asemenea IG-ul unor alimente se modifica in functie de modul de preparare... Rody, pai zici ca acel cartof nu trebie combinat cu grasimi, dar vad ca ai luat ca gustare ciocolata dupa. (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) This post has been edited by Book: Mar 5 2010, 10:38 PM |
|
|
![]()
|
|
O stiu Book. Poate pana nu mananc mai corect nu mai scriu meniul. Stiu ca am gresit. Am cam si zis, dar mna oricum mananc cat de cat conform comparativ cu ce am "bagat" in mine in ultima vreme. Eu am scris meniul si sa ma ambitionez mai tare. Acuma seara a facut sora mea budinca de cioco cu bisnuiti si cu frisca. Am crezut ca mor, dar m-am abtinut si nu am mancat nimic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maine vreau sa tin cat mai corect. Imi compun eu un meniu bun si lejer. |
|
|
![]()
|
|
Azi:
d: mar cu fulgi de ovaz si scortisoara p: piept de pui la gratar cu salata (salata verde, castravete, ceapa rosie, patrunjel) si apoi putina branza cu fructoza si cu scortisoara s: niste fructe( mart, portocala) cel mai probabil |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: paine integrala cu branza si cu dulceata, ceai P: chiftele cu muraturi G: niste cascaval C: paste al dente cu branza. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Book,3 ore dupa pranz,spaghetele sunt reci si le mananc cu sosul cald
Azi:d o portocala cafea sunca cruda cu masline si capia crud, p ciorba de manzat,salata boeuf,ciuperci cu maioneza,ficatei la gratar,cafea cu cioco 3 patratele g caju C fructe(mere,porto) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 05:07 PM |
|