![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Si eu ma straduiesc sa revin la Monti, mai ales ca acum, primavara, e mai usor de tinut cu atatea prospaturi prin piete (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Azi: MD: 2 oua fierte, de tara, cu ulei de masline , 3 feliute de cascaval , bonus o cafea arabica indulcita cu un strop de fructoza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) P: o portie generoasa de ciorba de curcan, cu carnita din ciorba in loc de felul 2 C: carnati de casa cu salata de varza alba, castravete, rosii, ceapa, patrunjel, ulei de masline si suc de lamaie Am planificat un kiwi pentru gustare, daca mi se face pofta de dulce. Deseara imi ocup timpul cu niste crackersi din faina de naut, e prima oara cand ii fac, sper sa-mi iasa buni. Vreau sa-i asezonez cu casul asta de vis care apare acum, sau cu cascaval si rosii sau ridichi, si gata masa, si inca una satioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si eu la fel, incerc sa revin... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Ieri: MD- o portocala, paine filosofala prajita cu branza, cascaval si ardei capia, ceai P- un mar, supa de pui, sarmale conforme cu smantana, cioco neagra, cateva migdale, nuci si caise deshidratate, ceai C- paste integrale cu sos de rosii si legume, ceai |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Buna, fetele!Zilele astea (de vineri pana ieri) am mancat total neconform, asa ca nu am avut ce posta.Surpriza placuta a venit in dimineata asta, cand am vazut ca pe cantar sunt in plus doar 500 grame(m-am cantarit imbracata), dupa atataea abateri.Yuppiiiiii!
Apropo, de aseara m-am apucat de dat cu gel anticelulitic, infasurat in multe toale si dat la pedale in fata teve-ului cate 45 minute, ca dragul de Monti nu cred ca ma scapa si de celulita... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si acum on topic, ca de azi m-am cumintit: MD- o mega para taiata cuburi (n-am vazut in viata mea o para atat de mare!) P-o ciorba de pui din care am scos morcovul si telina C-cred ca un piept de pui pe gratar cu o salata verde. Dupa pranz daca ma ia foamea am planificat un iaurt simplu. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu am uitat total de postarea meniului. Ieri:
D: paine cu branza, cafea P: muschi de porc umpluc cu ciuperci si alte legume conforme cu sos olandez din nou conform G: niste alune de padure C: cascaval pane |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
M-am razgandit in privinta cinei:renunt la pui in favoarea unui file de cod la cuptor cu lamaie, ca tare mi-e pofta...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna fetelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alessandra, e ideal sa faci si miscare.
Eu, ieri: MD- o portocala, omleta cu branza, castravete, ceai P- un mar, paste integrale cu sos de rosii si legume C- friptura de pui cu tzatziki si salata, putina ciocolata neagra |
|
|
![]()
|
|
Nu mai tineti?
Eu azi am dat-o-n bara (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) , dar ieri a fost ok (desi poate ar fi trebuit si niste legume...): MD- o portocala, paine integrala prajita cu magiun fara zahar, ceai G- un mar P- o para, chiftelute cu sos de rosii C- paste integrale cu sos de rosii |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara!
Eu azi: Cind m-am trezit (pe la ora 2 dupa-masa carevasazica) : cafea decofeinizata cu lapte, fara zahar, fara nimic. Apoi foarte putina fasole cu afumatura, ca nu-mi era foame, insa trebuia sa imi iau pastilele. Seara, sufle de conopida cu copane de pui pe gratar si rosii. Si-s plina. |
|
|
![]()
|
|
Ce ma bucur ca tii Monti, bravo! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Ar fi mers sa adaugi si un fruct ceva... |
|
|
![]()
|
|
Meniul de azi, ca in week-end am tras chiulul:
MD-un iaurt degresat P-o conserva de ton in suc propriu, stropit cu nitica lamaie C-cum ieri am achizitionat paste integrale DeCecco, urmeaza sa le si prepar diseara, cu sos de rosii si muuulte ciupercute. Fetele, din intamplare am vazut la Mega Image magiunul de Topoloveni despre care am vazut discutandu-se pe aici, si cum ce face omul-si maimutza, hop!una bucata in cos.Pe scurt, imi place de mor! Va pup si va doresc o saptamana fara abateri, ceea ce imi doresc si mie! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:05 AM |
|