IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dieta Montignac: Ce sa mancam azi, Topic de spovedit meniul Monti zilnic
Diana.
post Mar 15 2010, 12:22 PM
Post #251

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Book, incerc, sa vedem ce-o iesi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Desi prea mari sperante nu-mi fac pentru ca am mai trecut o data prin faza monti+pastile= nici un gram date jos. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 15 2010, 11:36 PM
Post #252

Fondator eLady.ro

Azi: cafea cu lapte, brinza de vaci cu smintina; seara, piept de pui la gratar cu salata.

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 16 2010, 09:18 AM
Post #253

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Ce VOI MANCA azi (scriu aici, ca sa fiu sigura ca si respect (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ):

MD. o cana de lapte 1,5% grasime
G1: un mar
P: pulpa de curcan gatit la cuptor, in vasul roman, o rosie, un ardei rosu
G2: un iaurt normal
C: un pahar de lapte cu o masura de pudra de proteine (am o cutie cumparata de ceva timp si vreau s-o termin ) , dupa ce vin de la sala, si-asa nu mai pot manca altceva
Meniul contine vizibil multe proteine de origine animala, si lapte, care nu e cel mai indicat aliment din punct de vedere Monti, dar l-am ales asa pentru echilibru, pentru ca 2 zile pe saptamana tin post.
S-aveti spor in toate si mai ales in Monti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

+Quote Post
Alessandra
post Mar 16 2010, 10:02 AM
Post #254

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,054

'Neata!Ma bag si eu cu meniul, ca de obicei:
MD-cam nimic, cu exceptia unui ceai fara zahar, ca nu mi-e foame deloc
P-ciorba de vacuta
C-trebuie sa termin ciupercutele pe care le-am cumparat zilele trecute, asa ca ma incumet in seara asta sa incerc o pizza cu aluatul acela conform din faina de soia, peste care voi pune sos de rosii facut de mine, mozzarella, ciuperci, masline si ceva busuioc.Dupa sunci si alte carnuri pe pizza nu ma omor, asa ca zic "pas".
Cred ca intre pranz si cina voi manca ceva fructe, ca sigur o sa ma ia foamea, daca am sarit peste micul dejun.
Fetele, am citit pe aci pe forum ca, si anume, cromul taie pofta de dulce.Asa sa fie oare?Ca pe mine asta ma omoara;pot sta fara paine, sucuri, etc, dar fara ceva dulce...greu de tot.A mai incercat careva treaba asta cu cromul?Ca daca da, m-as baga si eu...

+Quote Post
Diana.
post Mar 16 2010, 08:19 PM
Post #255

Fondator eLady.ro

O sa imi iau si eu crom ca parca-s drogata fara dulce... Am primit azi citeva prajituri Carpati facute in casa (prajitura asta se numara printre favoritele mele) si nu stiu cum sa fug de ele ca parca-s nebuna, ma gindesc tot timpul la ele!
Azi: cafea cu lapte, mazare boabe simpla, friptura de porc la gratar, salata (ton in apa, ou fiert, salata verde, masline).
Si o sa fug la birou mai incolo ca sa fiu sigura ca stau departe de tentatie... Ca al meu nu le maninca si sint primite de pomana, nu le pot arunca ca e pacat...

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 17 2010, 06:20 PM
Post #256

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu am luat crom. Nu e vreo minune, dar mie mi-a mai taiat din pofta. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
Apropo, in mod ciudat in ultima vreme nu prea am pofta de dulce, in schimb am o mare pofta de fainoase. (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)
Eu nu fusei conforma, incerc maine. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
Alessandra
post Mar 17 2010, 06:38 PM
Post #257

Contaminat
*

E bine de stiut cu cromul asta...
In alta ordine de idei, in seara asta sunt pusa pe rele, caci mi-am facut plinul de la plafar cu:faina de naut, faina integrala de grau, fructoza.Asa ca voi presta:aluatul pentru blat de pizza pentru maine seara, niste crackersi si...papanasi, ca tot am branza de vaci degresata si dulceata conforma.Poate imi dati o idee despre ce as putea face din faina aia integrala.
Pupici fara numar!

+Quote Post
Diana.
post Mar 21 2010, 02:10 PM
Post #258

Fondator eLady.ro

Am cam tras chiulul de a posta meniul zilnic, insa nu am tras si chiulul la Monti.
Joi si vineri: cafea cu lapte degresat, conserva de peste cu lamiie, fara ulei (l-am aruncat), apoi gratar cu salata mare, vineri de pui, joi de purcel.
Simbata: cafea cu lapte, sufle de conopida, apoi fasole verde cu gratar.
Azi: decoamdata cafea cu lapte, sufle de conopida (un pic ca sa imi pot lua pastiele, avind in vedere ca m-am trezit tirziu).

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 21 2010, 02:55 PM
Post #259

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Si eu am fost cat de cat conforma. Zilele astea am mancat:
D: un fruct, paine filosofala cu magiun si ceai
P: ciorba de fasole verde, mici, salata cu de toate (inclusiv ceapa verde si ridiche (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif) )...
C: tot cam ca la pranz

+Quote Post
Alessandra
post Mar 22 2010, 01:05 PM
Post #260

Contaminat
*

Spovedania de azi suna cam asa:
MD-2 mere
P-1 iaurt si 2 felii piept de pui afumat
C-piept de pui fript cu salata verde si ridichi, cred.
In week-end am mancat in mare parte conform, poate cu mici abateri, dar nu am observat sa fi urcat acul cantarului, slava Domnului!

+Quote Post

66 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 07:09 AM