![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am inteles bineinteles;
D cafea P branza,salata de rosii,pilaf orez salbatic cu pulpa de pui si ficat de pui la gratar,cafea cioco(3 patratele) C portocala |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si azi iar o facui de oaie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
melcri, cred ca ar trebui sa ai trei mese pe zi. Nu o masa si in rest o cafea si-o portocala. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Asa este,dar ma pregatesc ptr masa de Paste de duminica la care mi-am propus sa gust si din alea nepermise;oricum piscina ma slabeste 1kg
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Buna, fetele!Revin si eu cu meniul zilnic, intrucat in ultima perioada n-am avut timp nici sa respir, daramite sa mai stau pe net!
MD-un ceai de fructe neindulcit P-o pulpa de pui la gratar cu mix de legume oparite(conopida, broccoli, praz, mazare) Gustare:cateva smochine C:cred ca ciocanele de pui cu salata verde. Avand in vedere ca de Pasti am cam sarit calul, azi mi-am luat o carte a lui Monti pe care nu o aveam:"Dieta Montignac pentru femei", ca sa fiu si mai motivata si sa imi intre mai bine in cap regulile de baza. Pi Es:am corupt (fara intentie, doar a vazut ca am slabit) o colega de serviciu sa se apuce de Monti, ca a incercat n diete fara niciun rezultat. Cam atat pentru azi!Spor la slabit! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
'Neata!Meniul de azi:
MD-o cafea; P-o salata mare din rosii, ceapa, ardei gras, castravete, ulei de masline(mi-am adus la munca, daca va puteti imagina cat de departe merge pasiunea mea pentru uleiul de masline!) si 2 felii de branza sarata; C-cred ca omleta cu ceapa verde, ca tare mi-e pofta, si cu branza rasa; Gustare:probabil smochine, ca si ieri, si ceai neindulcit. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu, ieri:
MD- un ou fiert, cascaval, putin salam, ceai P- un mar, paste integrale cu sos de rosii C- un mar, ciorba de dovlecei, biiip Azi sper sa mananc mai ok. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 24-March 10 Member No.: 8,249 ![]() |
buna fetelor,
asa cum v-am spus va urmaresc de aproximativ doua luni.sunt o persoana care a tinut tot felul de diete in viata cu rezultate mai mult sau mai putin bune (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .intimplator am gasit cartea lui Montignac ,am cumparat-o,am citit-o si m-am apucat de treaba........dar surpriza: de 3 saptamani nu am slabit nici macar 100 grame ba chiar parca m-am ingrasat un kilogram,asa incat m-am hotarit sa va scriu pentru a ma corecta daca gresesc in meniul zilnic D: musli Montignac (de la magazine specializate,cele care aduc aceste produse din franta) cu iaurt 0% si dulceata de afine facuta de mine fara zahar P: o salata care contine : salata verde,castraveti,piept de pui fiert,rosii,ardei gras ,branza rasa cu un sos de iaurt cu smantana si ardei iute S: peste la gratar cu salata verde p.s.: mentionez ca am cam aceleasi alimente pentru pranz si cina.....poate am mai inlocuit tipul de carne dar inrest carne+ salata p.s: va mai spun ca am o problema de sanatate adica am 39 de ani si sunt la menopauza de 10 ani (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) multumesc This post has been edited by Book: Apr 9 2010, 08:40 PM |
|
|
![]()
|
|
Uita-te mai in urma,dupa 15 iulie trecut la evolutia mea si a sa vezi si la mine o scadere moderata(vreo 3kg in vreo 5-6 sapt )dupa cum imi aduc aminte nici nu vreau sa ma mai gandesc ce greu a fost inceputul,dar de fapt toata aceasta perioada de 8 luni,de catava vreme nici un kg,dar astept sa vina primevara adevarata ca sa slabesc si eu de-adevaratelea(am mai si luat-o pe aratura si zdravan de tot);ai incredere in tine si in dieta ca functioneaza;mai citeste in urma si vezi mesele noastre,nu ale mele caci s-ar putea sa fi gresit pe undeva daca a mers asa de greu,dar citeste de pe la altele si vezi exact ce produse cumperi ca au diverse contraindicatii in ale lui Monti
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 24-March 10 Member No.: 8,249 ![]() |
multumesc pentru incurajari.
adevarul este ca si eu am mai gresit fara voie,dar citind forumul m-am mai lamurit asupra unor amestecuri permise. am sa incerc sa scriu zilnic ce mananc sa ma corectati si voi. multumesc azi am papat asa cum am zis dimineta si la pranz,iar seara ciorba de loboda +mancare de stevie cu un picut de branza si ridichi+o bucatica mica mica de friptura de miel (am fost la mama si a trebuit sa incerc sa gust din toate) seara placuta mai foloseste cineva produsele montignac din gama adusa din franta? mie mi se par chiar bune.am incercat musli , gemurile ,fructoza si tagliatelele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna alinissia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropo de meniul tau, Monti spune ca in principiu pranzul sa fie lipidic iar cina glucidica. Se poate, in mod exceptional, ca cina si pranzul sa fie lipidice, dar atunci trebuie preferate pestele, alimentele cu IG foarte mic iar portiile sa fie mai mici. Dar nu este o greseala grava. Mi se pare extrem e ciudat ca in trei saptamani nimic-nimic, ba chiar sa te ingrasi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar depinde si de felul in care mancai inainte si de starea ta de sanatate (exista posibilitatea ca problema ta sa influenteze greutatea? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) )...
Apropo, cu lichidele cum stai? Te-as invita sa ne spui aici si ce greutate si inaltime ai, precum si cat vrei sa slabesti. E de preferat sa mai vorbim acolo despre asta ca sa nu poluam topicul asta. Sa vorbim aici despre meniurile zilnice, va rog, bine? (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Eu, azi (greseala mea majora o recunosc: lipsa de legume... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ): MD- un mar, paine integrala prajita, magiun fara zahar, ceai G- o cafea cu lapte degresat, o para P- paste integrale cu sos de rosii, ceai C- saganaki cu creveti, cateva patratele de ciocolata 80%, migdale, ceai This post has been edited by Book: Apr 9 2010, 10:01 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:11 AM |
|