![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna! Ieri:
D: un mar P: ciorba de pui si mancare de varza cu carne G: alune de padure , niste cascaval si 3 guri de vin sec C: piept de pui cu sunca si cascaval si salata de ardei copti iuti |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
La cina am mancat mandarine si iaurt 0% cu niste smochine uscate. Si la pranz am mancat niste branza 0% cu scortisoara
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fete cuminti! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) O sa revin si eu printre voi de miine! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo Fides, te asteptam! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu, azi: MD- oua prajite, paine filosofala prajita, rosie, un carnacior, ceai G- o cafea cu lapte P- paste integrale cu sos de rosii si legume, ceai C- un mar, o para, nuci, ceai |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Ieri:
D: oua fierte cu cascaval ras deasupra si o cacao cu lapte P: pulpe de pui cu conopida cu maioneza si dupa niste alune de padure G: am baut o cioco calda in oras(a fost conforma) C: a facut mama prajitura si am balotat eu cu tata ca nesatulii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D cafea cu lapte,fulgi de ovaz cu mar ras,
P ciuperci cu maioneza,usturoi,ciorba de manzat cu multe legume cu smantana,sarmale cu carne si ciuperci,un pahar de vin rosu sec,cafea cu lapte0,1% C mozarella cu rosii |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu azi am mancat asa:
d: mar razuit cu fulgi de ovaz si scortisoara p: branza 0% cu scrtisoara, omleta si conopida pe aburi (cu putin ulei de masline si vegeta) s: banana verde cu iaurt 0% si poate ceva fructe daca imi va fi foame |
|
|
![]()
|
|
la cina am mancat si mango, pe langa banana si iaurt
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu in seara asta am mancat aiurea (desi conform cat de cat...) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
MD- un mar, lapte degresat cu fulgi de ovaz P- paste integrale cu sos de rosii si legume, ceai C- un mar, 2 clementine, o mandarina, nuci, ciocolata neagra, ceai... |
|
|
![]()
|
|
Neata! Ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si niste praji P: carnati cu varza calita C: cascaval pane si am dat cu bata in balta cu niste praji (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:11 PM |
|