![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ieri:
MD- un mar, paine filosofala prajita, branza, castravete, ceai P- ciorba de fasole verde, macrou afumat cu lamaie, 3 patratele cioco 80%, ceai G- un mar C- paste integrale cu sos de rosii si busuioc, ceai This post has been edited by Book: Apr 22 2010, 10:45 AM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hai fetele, nu mai tine nimeni cu mine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi, MD- ananas, paine integrala, almette, rosii cherry, ceai P- mar, pizza conforma cu muschi afumat si mozzarela, sos de rosii, apa (cam de faza II cred... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ) C- probabil fasole cu costita si niste salata... This post has been edited by Book: Apr 25 2010, 04:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi:D fulgi ovaz,cafea,
P ciorba de burta,salata boeuf(am pecit-o,mustarul nu era bun mai am o zi si-o termin),mazare cu pui la gratar,mujdei;cafea cu cioco(3 patratele) G o para,o portocala C cascaval cu o rosie |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi:la fel ca ieri,exact!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Melcri, salata boeuf nu era cu cartofi, nu?
Eu, azi: Md- lapte degresat cu fulgi de ovaz, apa cu lamaie P- un mar, ciorba de vitel, omleta cu cascaval, rosii cherry, putina cioco 80% C- probabil lubenita |
|
|
![]()
|
|
Da salata de boeuf fara cartofi;am uitat de ei
AZI:d fulgi ovaz.lapte 0,1,cafea p: ciorba de perisoare,cascaval cu 2 ochiuri,piept la gratar salata rosii,castraveti,ceapa ardei,cafea cu cioco (3 patratele) c:spaghete grau dur fierte al dente sos de rosii busuioc pere mai tarziu |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Buna!N-am mai postat in ultima (mare) perioada de timp, in parte pentru ca nu prea am mai avut cand sa intru, in parte pentru ca am si calcat stramb.Dar de astazi...din nou pe val:
MD-cafea; P-ciorba de loboda (yummy) si o fripturica de porc (fara grasime) la cuptor, cu castraveti murati; C-nu stiu inca, am de ales intre piept de pui la gratar cu salata si o omleta cu branza. De maine voi introduce mai multe legume si fructe in meniu, mai ales ca mi-e gandul la capsunici... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Buna din nou!Azi nu prea am pofta de mancare, ca mi-e cam rau, asa ca am srait peste micul dejun, iar pranzului nu-i dau prea multe sanse.Poate 1 ou fiert cu o rosie...iar la cina, nu stiu inca, sa zicem...o salata de rosii cu branza telemea.
|
|
|
![]()
|
|
Taaa-daaaam!Tot eu, cu meniul de astazi:
MD-o cafea P-o maaare pulpa de pui la cuptor, cu fasole verde sotata (nu nitica ceapa si nitel usturoias, mmm) C-supa de pui Pupici |
|
|
![]()
|
|
Fetele, am ramas singurica cu meniul? Eu bag oricum:
MD -doar o cafeluta, ca inca mai am stari de voma, si in situatia asta mancarea e un subiect tabu dimineata... P-peste la cuptor cu lamaie C-ori o salata bulgareasca, ori omleta cu branza si rosii, inca nu m-am hotarat. Nu ma certati, stiu ca nu e foarte indicat sa mananci oua seara, dar eu oricum iau ultima masa pe la ora 18.30, asa ca pana la culcare ramane suficient timp pentru digerare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:17 AM |
|