![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu n-am mai pus meniul ca n-am mancat prea grozav... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ieri:
MD- un mar, paine filosofala, crema de branza, castravete, ceai P- un mar, o para, cascaval, ardei capia, ceai C- mamaliga de naut cu branza, ou, carnaciori, smantana (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , ceai |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Meniul meu de astazi:
MD- o cafeluta P-un ardei umplut, chiar daca nu ma omor dupa asa ceva... C-inca nu stiu, poate ceva peste cu lamaie. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Meniul de astazi, dupa pauza de postat de o saptamana:
MD-coffee... P-o ciorbita de perisoare, acra ca la carte; C-cel mai probabil pui la gratar cu salata verde. Printre acestea, o limonada, 1 l de apa plata.Am un feeling ca diseara, tarziu, bag o felie-doua de pepene galben. Cam atat! Pupici! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Yu-huuu!Buna dimineata, fetele! Mesele mele de astazi:
MD-un ou fiert si o cafea; P-piept de pui fript, cu salata de rosii si putina branzica tare; C-inca nu stiu, voi vedea diseara. In rest, obisnuita apa plata si limonada. Numai bine! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata!
Astazi: Dimineata - o cafea fara nici un fel de indulcitor, cu lapte. La prinz: rosii cu cascaval. Seara intentionez o salata cu ciuperci. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Actualizare: Masa de seara s-a transformat in vinete la cuptor cu carne, mincate reci si insotite de o lingura de iaurt.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pun de azi meniul pe maine si asa ma voi ambitiona mai tare sa respect intocmai.
Maine: d: fulgi de ovaz cu lapte sau mar p: piept de pui la gratar cu mazare s: omleta cu salata (castraveti cu ceapa) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ieri:
D: cafea cu lapte, paine conforma cu rosii si oregano P: paste cu ton (faza a 2-a) C: supa de linte, 2 carnaciori, cateva feliute de telemea de oaie |
|
|
![]()
|
|
Bravo, fetele, tineti-o tot asa! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pana la urma ieri nu am mai mancat omleta la cina, am ramas la 2 mere ca am venit cam tarziu acasa.
Azi: d: mar cu fulgi de ovaz si scortisoara p: 2oua ochi cu branza, gogsari, castraveti si 2 feliute de sunca + 3-4 linguri iaurt 0.1% c: mar, piersica taiate cubulete cu niste iaurt si scortisoara. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 04:24 PM |
|