![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu pentru ca m-am trezit tarziu a fost direct pranzul:
P: piept de pui la gratar cu sos de branza si ciupercute la cuptor iar ca desert niste ciocolata de casa (toate facute de mine si conforme) C: inca nu m-am decis, probabil niste cascaval cu rosii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scaiut, ne dai si noua reteta ta de cioco de casa conforma? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pana la urma am mancat la cina niste clatite integrale umplute cu mere calite si cu scortisoara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Di, o postez maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
La mine cina a fost niste smochine inainte sa merg la film si acuma inainte de culcare o piersica. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
d: lapte cu fulgi de ovaz
- inainte cu o juma de ora sa iau pranzul am mancat cateva prune cu iaurt si scortisoara P: pulpa de pui la gratar cu spanac simplu si niste branza c: probabil vreo 2 mere ca am mancat prea multe pana acum. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
De azi ma pun si eu pe treaba, nu se mai poate asa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Hai hai, ne mai ambitionam una pe alta. Cu cat mai multe cu atat mai bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by Rody: Oct 4 2010, 03:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Hello, hop si eu cu meniul pe azi:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata conforma, cafea P: a fost o combinatie de mai multe chestii, nici nu stiu daca tot a fost conform ca eu mananc la cantina de la servici, deci: carne de vita cu un fel sos de rosii, conopida cu putin parmezan deasupra si o salata cu rosii, branza si ton. G: un mar C: paste integrale cu sos de rosii si niste smochine (aici nu stiu daca am facut combinatia corecta) |
|
|
![]()
|
|
Am postat si reteta de cioco de casa
Ciocolata de casa |
|
|
![]()
|
|
azi:
d: lapte cu fulgi de ovaz si scortisoara g: cateva alune p: piept de pui la gratar cu salata de varza si branza c: rosie cu ulei de masline si oregano+ niste branzica Pana ma culc, daca mi se face foame poate mai mananc un mar. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:20 AM |
|