![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Important Rody ca esti mai motivata, si maine este o zi noua. Iti tin pumnii! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu, azi:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si cu scortisoara, cafea P: peste la cuptor cu conopida fiarta si presarata cu parmezan si salata de morcovi cu mozzarela G: mar C: omleta cu rosii, usturoi, mozzarela si smochine Rody, te astept si pe tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rody, incearca niste mozzarela cu smochine la cuptor.
Nu stiu insa daca mozzarela e ok, din ce in amintesc brinzeturile moi parca erau de evitat. S-a revenit asupra chestiunii asteia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu n-am mai citit de ceva vreme o carte de-a lui, toate cartile mele sunt in Romania. Sa inteleg oare ca acolo gresesc? Azi dimineata m-am cantarit si dupa o saptamana, rezultatul destul de dezamagitor, 300 de grame. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Din cate stiu eu branzeturile incetinesc procesul de slabire. E ok sa mananci mozzarela, insa nu zilnic sau chiar de 2 ori pe zi. Iar in legatura cu smochinele, ele au indice glicemic mediu ceea ce inseamna ca nu se pot combina cu grasimi. Deci nu e o combinatie tocmai favorabila mozzarela cu smochine.
Scaiut persista si vei obtine rezultate. Eu daca tin corect, slabesc chiar drastic asa dintr-o datat. Pot slabi si 3 kg intr-o saptamana. Dar eu nu prea am fost cuminte asa ca nu se mai pune decat de acum incolo. Azi: d: mar cu fulgi de ovaz p: ciuperci la gratar cu mazare verde fiarta. +un mar sau o para (inainte de masa) c: vinete la gratar cu piept de pui tot la gratar |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, asa e, branzeturile mai multe incetinesc procesul de slabire. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Scaii, ce inaltime si greutate ai? Eu, azi: MD- o para, paine filosofala prajita, salata de vinete, branzeturi, salata (rosii, castraveti, ardei) P- un mar, ciorba de fasole, saganaki cu creveti, putina cioco neagra C- sa vad ce mai mananc greseli: cola light, putin salam (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Rody, meniul tau ar fi fost perfect daca ai fi inlocuit pranzul cu cina intre ele. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu n-are rost sa postez meniul ca desi am mancat conform, am mancat putin si des. Book, am 1.75 inaltime si 77,3 kg.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Da asa e Book! Oricum pana la urma nu am mai mancat ce am scris la cina. Am mancat npaste integrale cu mac si fructoza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi : d: lapte cu fullgi de ovaz p: mancarica de fasole verde cu pulpa de pui s: vinete umplute cu braza, ceapa, boia. si poate ceva fruct (struguri sau mar) |
|
|
![]()
|
|
Eu, azi:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si niste dulceata, cafea P: vita fiarta cu cascaval si cu salata cu ton, salata, rosii si branza G: mar C: conopida la cuptor cu cascaval, smantana si ou. |
|
|
![]()
|
|
Eu, azi:
D: iaurt cu fulgi de ovaz cu scortisoara, cafea P: peste la cuptor cu salata cu rosii, branza, niste chestii verzi si rosii(cred ca salata sau varza) si ton G: mar C: supa de orez basmati si orez basmati cu lapte Pe parcursul zilei am baut ceai si 2 latte machiato. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:55 PM |
|