![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu nu reusesc deocamdata sa tin prea bine, doar cat sa ma mentin... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) In schimb ma bucur ca nu prea mai simt nevoia de gustari intre mese...
MD- mar, lapte cu fulgi de ovaz, suc de mere P- mar, paste integrale cu sos de rosii, suc C- mar, carnati de pui, mancare de linte, suc, putina cioco |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce cuminte esti!!! Bravo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Scaiut, Rody, la voi cum merge treaba? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu nu am mai tinut strict. Dimineata mananc conform, uneori si in timpul zilei, dar am gustari interzise.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu am dat-o in bara destul de rau miercuri si dupa aia am mancat conform, dar aiurea. Sunt praf!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mda, si eu mancai niste prostii, dar ne motivam noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Maine:
d: fulgi de ovaz cu lapte p: mazare cu pulpa de pui la gratar si posibil ceva salatica g: un mar s: o salata mare cu de toate(ceapa, rosie, castraveti, ardei si nu mai vad eu ce) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu, ieri:
D: lapte cu fulgi de ovaz P: peste la cuptor cu salata de rosii, branza si ton G: niste biscuiti integrali C: piept de pui la gratar cu branza si rosii Plus bonus 2 h de sala. Azi, D: iaurt cu fulgi de ovaz P: carnati(care nu garantez conformitatea lor) cu branza si cu salata de salata G: mar C: omleta cu gorgonzola, mozzarela, rosie si usturoi si am luat cateva guri de dulceata |
|
|
![]()
|
|
Ieri:
MD- iaurt cu pere (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wub.gif) P- omleta, ardei, chiftelute in sos de rosii, ceai C- orez integral cu lapte si scortisoara, ceai gustari- mere Azi: MD- un mar, paine filosofala prajita, magiun de topoloveni, ceai G- un mar P- saganaki cu creveti, 2 patratele cioco neagra, ceai de rooibos C- salata de fasole (4 tipuri), ceapa, ardei, bacon, 2 patratele cioco, ceai de galbenele G- doua mere Cred ca am mancat cam multe mere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Book, am si eu o intrebare. Orezul integral cu lapte este conform?
|
|
|
![]()
|
|
Din cate stiu eu, orezul are indice glicemic mediu ceea ce inseamna ca nu poate fi combinat cu grasimi, deci nu e conform.
Tu scaiut, ai mancat ca si gustare biscuiti integrali dupa un pranz protido-lipidic. Nici asta nu e bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Daca au trecut vreo 4 ore atunci nu are nimic. Eu, am mancat haotic azi, maine pleaca mami, raman singura si iar voi manca prea putin cel mai probabil. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:27 PM |
|