![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
N-au trecut decat vreo 3 ore.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata, cafea P: gratar de porc cu salata G: mar C: oua fierte cu branza si rosii Azi: D: iaurt cu fulgi de ovaz, cafea Piscina si sauna P: oua ochiuri cu cascaval ras si cu bacon prajit C: rosii cu mozzarela si ton, mar ras cu scortisoara |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Brava, ca te tii tare, Scaiut!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Scaii, orezul integral cu lapte este conform daca laptele este cu 0.1% grasimi.
Eu nu ma laud inca pe aici, ca tot calc pe alaturi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by danati: Oct 24 2010, 06:26 AM |
|
|
![]()
|
|
Azi:
D: mozzarela cu rosii, cafea Piscina, sauna. P: paste integrale all'arrabbiata G: mar si fistic C: rosii cu cascaval si cu ton, si mi-am facut niste ciocolata calda in casa(conforma) Si am uitat sa mentionez ca vineri seara am baut si vin fiert cu scortisoara. |
|
|
![]()
|
|
Azi:
D: lapte cu fulgi de ovaz, cafea P: salata cu branza si cu carne de iepure, mar C: supa de orez basmati, paste integrale cu sos de rosii |
|
|
![]()
|
|
Azi:
D: rosii cu mozzarela si ton, cafea P: peste la cuptor cu salata si cu branza G: mar cu biscuiti integrali Cursuri de aqua tonic C: rosii cu omleta, branza si ton |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Bravo Scaiut ca te tii. Sunt mandra de tine. Si eu am inceput sa mananc mai ordonat putin, dar inca nu sunt conforma 100% si nu postez.
Ai grija doar ca azi ai mancat toate mesele protido-lipidice. Incearca sa ai macar una dintre mese cu glucide bune si fara grasimi prea multe. oricum e foarte bine ca ai papat mult peste si e foarte sanatos, ajuta la slabit. Keep going! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hai Rody ca nici eu n-am fost foarte conforma...
Ieri MD- mar, lapte degresat cu fulgi de ovaz P- mar, paste integral cu sos de rosii si busuioc, ceai C- para, cioco neagra cu menta (cam multa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Eu, ier:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata, cafea P: pui la cuptor cu salata si cu branza G: (dupa 4 ore) mar cu biscuiti integrali piscina C: rosii cu cascaval si cu ton Am avut in ultima vreme foarte mare pofta de ton si am tot mancat. Este bine ca am mancat zilnic? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:09 PM |
|