![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu cred sa fie rau. Peste marin e recomandat in diete si pentru aportocul de proteina "curata", si pentru acizii grasi "buni". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu, azi:
D: iaurt cu fulgi de ovaz, ceai verde P: peste la cuptor cu salata G: mar C: oua prajite cu sunca, cascaval, rosii si ardei iute, smochine |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Tot eu, azi:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si scortisoara, cafea P: n-am fost conforma ca n-am avut de ales la cantina G: para C: cotlet de porc la gratar cu salata de rosii, ardei iute, ridichi si branza |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Esti harnica si ai toata admiratia mea pentru ca te tii cit poti de tare. Mai ales cind stiu ce greu e, Scaiut!
|
|
|
![]()
|
|
Mersi Di, apreciez mult sustinerea ta si a celorlate fete care mai citesc topicul.
D: iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata, cafea P: friptura de curcan cu salata si cu branza G: mar C: ton cu ou, rosii, masline si cascaval, smochine |
|
|
![]()
|
|
D: sunca cu cascaval, cafea
P: peste la cuptor cu salata si cu branza G: biscuiti integrali cu mar Sala C: sunca cu cascaval, rosii si ardei iute si ca desert mi-am facut ness decof cu lapte si am mancat smochine |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Harincuta esti, Scaiut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Di, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu azi: D: iaurt cu fulgi de ovaz si scortisoara, cafea P: gratar de porc cu salata si cu branza G: mar C: omleta cu sunca, cascaval, rosii, ridichi, ardei iute, fistic This post has been edited by scaii12: Nov 8 2010, 09:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Cuminte, ca intotdeauna, Scaiut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incerc si eu sa vad cat ma tine, Di.
azi: D:supa de orez basmati si wasa cu dulceata, cafea P: costita de porc cu linte, salata si branza G:(dupa 4 ore) biscuiti integrali cu mar C: putina sunca cu cascaval si compot de pere in suc de ananas(sper ca este oki asta) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:12 AM |
|