![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu! Doar vine Craciunul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nici eu nu tin deocamdata... cred ca pun 1 kg-doua pe mine de sarbatori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Haideti care-ncepe cu mine laolalta.S-au cam pus paianjenii pe aici!\D:cereale cu lapte,cafea
P 2 sarmale,piept de pui cu gogosar murat,cafea cu cioco(4patratele). C friptura cu muraturi |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Sper sa ma tin de data asta, o nou an, o noua incercare. Ieri:
D: fulgi de ovaz cu iaurt 0.1 si cu dulceata P: carne de porc la gratar cu salata si cu branza G: o banana verde, un mar si niste alune (am luat o cina tarzie) C: peste afumat cu branza de capra si cu ridichi |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ieri
D:kiwi,cereale cu lapte 0,1,cafea P:ciorba de vacuta,mazare cu piept de pui(macerat)la gratar,un pahar de vin,cafea cu cioco 3 patratele mai tarziu mere,mandarine C gogosar crud cu mozarella Azi la fel pana ac,iar ptr cina:sos de rosii cu paste(ma duc ac sa le fierb al dente) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Joi:
D: iaurt 0,1 cu fulgi de ovaz, cafea P: oua prajite cu sunca, rosii, branza de burduf C: fistic Vineri: D: fulgi de ovaz cu iaurt 0,1 si cu scortisoara P: peste la cuptor cu conopida fiarta si cu salata de salata C: aici am mancat cam mult, sper sa fi fost conforme: paste din soia cu legume si cu creveti, fistic si niste smochine |
|
|
![]()
|
|
Cred ca smochinele nu sunt in regula
D kiwi, cerealecu lapte,cafea P un ou umplut,salata boeuf,mazare cu piept de pui la gratar,un pahar de vin,cafea cu cioco,2 patratele C am facut-o de oaie praline,destul de multe,mere mai tarziu;e jale parca nu mai pot sa ma tin de treaba |
|
|
![]()
|
|
Hai din nou alta incercare
D cereale,cu lapte,cafea Pciorba de pui,mazare cu piept de pui macerat la gratar,castraveti murati,ciuperci cu maioneza9o lingura),brocoli la abur cu scoici afumate si cu un sos de maioneza cu musTAR,un pahar de vin,cafea cu cioco(3 patratele) alune mai tarziu mere si ami tarziu |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Scai, unde ai gasit fulgi de ovaz? ca io nu am vazut nicaieri, si vreau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Inainte sa stau in Milano am stat intr-un orasel de langa, Brugherio. Si acolo este un supermarket care are fulgi de ovaz. Si acuma tot de-acolo cumpar vreo 5-6 pungi ca sa am mai mult timp.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:34 AM |
|