![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Incerc de data asta cu mai putine fructe seara cica sunt ca si zaharul de nocive seara,daca le mananci inainte de culcare sau ma rog cu vreo 2 ore inainte ,fructoza se transforma in grasimi.De unde eu nu mancam seara decat fructe am trecut pe proteine slabe.Merci de incurajari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Hai si tu ca vine vara si treb sa ne dezbracam mai des si mai mult
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Meniul meu de ieri:
MD - omleta cu ardei gras P - doua mere si cam atat ca n-am avut timp de altceva S - salata de cruditati (varza alba, ardei, rosie, castravete, lamaie) cu ton |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D cafea,kiwi,mar,mandarina(sunt in vacanta ,nu-mi treb energie prea multa)
p ciorba de rasol manzat cu legume,piept de curcan la gratar,cu spanac si ou ochi,castraveti murati,salata boeuf,un pahar de vin rosu,cafea cu cioco 3 patratele g migdale si caju crud c gratar din piept de curcan macerat cu ardei rosu.(punct) |
|
|
![]()
|
|
d un kiwi,mandarina,cafea
g migdale crude,caju crud p ciorba rasol manzat,spanac,piept de curcan macerat la gratar,ou ochi,castraveti murati,un pahar de vin,cafea cu cioco(3 patratele) c probabil,gratar de curcan cu salata verde |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Azi:
MD - doua portocale barosane P - varza murata calita cu carnacior afumat S - supa de legume si acum un ceai de tei |
|
|
![]()
|
|
D cafea,un kiwi
p ciorba de vaca,spanac,gratar de curcan cu castraveti murati,cafea g caju crud. c salata verde cu mozarella |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Felicitari fetelor! Tineti-o tot asa!
Eu mai mananc mese conforme, dar deseori fac exceptii cu dulciuri interzise si voi posta cand voi fi intr-adevar hotarata sa tin strict si sa mananc cat mai conform. O astept pe mama acasa si pe urma vom tine impreuna ca ne e mai usor asa si avem chef si sa gatim, eu fiind singura acasa nu am chef sa gatesc si nu am pofta de mancare. |
|
|
![]()
|
|
Hai vino si tu!!
d un kiwi,cafea,cereale cu lapte p brocolli cu cascaval,smantana si ou cu 2 mici,un pahar de bere ,cafea cioco g migdale caju crude c salata verde cu cascaval |
|
|
![]()
|
|
d cereale cu lapte,cafea
p brocolli cu gratar din piept de curcan,cafea c mozarella cu ardei,migdale caju crude |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Bravo fetelor! Va urmaresc si eu din umbra. Book, imi pare rau, abia acuma am vazut ca m-ai intrebat de numele magazinului. Imi pare rau, dar nu stiu cum se numeste, este un magazin mai mult de cartier, cum s-ar zice in Romania, nu cred ca are si alte magazine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:37 AM |
|